Yandex Metrica

Özgür Demirtaş'ın en ufak bir eleştiriye tahammülü yok! Önce Turkcell çalışanını rencide etti sonra Kıraç'ı engelledi.

Özgür Demirtaş'ın en ufak bir eleştiriye tahammülü yok! Önce Turkcell çalışanını rencide etti sonra Kıraç'ı engelledi.

Sosyal medyada sürekli ekonomi hakkında korku pompalayan ve kendisini eleştirenlere tahammülü olmayan Özgür Demirtaş, Twitter'da bir Turkcell çalışanını rencide etmeye çalıştı. Şarkıcı Kıraç, bu olay sebebiyle tepki gösterince Demirtaş tarafından engellendi.

Gündem

24.03.2024, 08:26

Sosyal medya hesabında ekonomi hakkında korku pompalayan ve sürekli diğer ülkelerle Türkiye'yi kıyaslayan Özgür Demirtaş, kendisini eleştirene karşı en ufak bir tahammül göstermiyor.

Kendisine gelen yorumları alıntılayarak takipçileri önünde rencide eden Demirtaş, bu kez bir Turkcell çalışanıyla tartıştı.

Dün, Hindistan'daki 141 kişinin ölümüne sebep olan asma bir köprünün çökmesi neticesinde Twitter'dan bir paylaşım yapan Özgür Demirtaş, şunları yazdı:

"3. dünya ülkesinden görüntüler… Sorsan Nükleer Bombaları var, Ucuzcu sanayileri var ama Halkları SEFALET içinde… "

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer... Haberi Görüntüle

"HER PAYLAŞIMDA SUBLİMİNAL MESAJLARLA NEYİ AMAÇLIYORSUN?"

Demirtaş'ın bu paylaşımına bir Twitter kullanıcısı "Her paylaşımda subliminal mesajlarla neyi amaçlıyorsun? Bundan 30-40 sene önce gelişmiş bir ülke miydi Hindistan da bugün ucuzcu sanayi ile sefaleti yanyana kullanıp gönderme yapıyorsun? Muhalefet liderliğine mi oynuyorsun? Çık meydana, Bay Çokbilmiş Seni görelim!" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Demirtaş bir paylaşım daha yaparak Twitter kullanıcısının Turkcell çalışanı olduğunu ifşa etti ve şirkete 'işten çıkarın' imasında bulundu. Bu da yetmezmiş gibi, "Cihangir şöyle diyeyim, senin gibileri eğitmezsek ülkemiz o zaman Hindistan olur." diyerek şahsı rencide etti.

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu... Haberi Görüntüle

ŞARKICI KIRAÇ'I ENGELLEDİ

Demirtaş'ın tehdit dolu tweeti karşısında şarkıcı Kıraç da "Senin twitini beğenmedi,eleştirdi diye adamı işten mi attıracaksın?" diyerek tepki gösterdi. 

Kendisini eleştirenlere en ufak bir tahammül göstermeyen Özgür Demirtaş, Kıraç'ı da engelledi.

Şarkıcı Kıraç bunun üzerine, "Arkadaşlar! Böyleleri için yalnızca kendileri ve kariyerleri vardır.Aslında Türkiye bunların umurunda değil.Bütün pozisyonları kariyer planlamasıdır yalnızca." tespitinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading