Yandex Metrica

Oyuncu Orhan Aydın'ın enkaz altındaki kızından acı haber geldi!

Oyuncu Orhan Aydın'ın enkaz altındaki kızından acı haber geldi!

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den acı haber bu sabah geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:25

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi sarstı. 10 ilde büyük yıkıma nedne olan deprem sonrası enkaz altında arama kurtarma çalışmaları devm ediyor.

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç lot düşer? Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç... Haberi Görüntüle

ORHAN AYDIN KIZINA ULAŞAMADIĞINI DUYURDU

Tiyatro ve Sinema sanatçısı Orhan Aydın önce sosyal medya hesabından kızına ulaşamadığını duyurdu. Ardından kızı ve eski eşi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını açıklayıp yardım istedi.

Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ayşe Fitnaz Cad. 5 numara.. Hatay merkez.. Ev yıkılmış kızım ve annesi enkazın altında imdat" ifadelerini kullandı.

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki çile sona erdi! Bakın seferler kaç saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki çile sona erdi! Bakın seferler kaç saat... Haberi Görüntüle

ORHAN AYDIN'IN ESKİ EŞİ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Çok geçmeden Orhan Aydın'ın eski eşi Elif Torun Öneren enkaz altından çıkarıldı. Aydın güzel haberi "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış... Sıra kızımda... (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" notuyla duyurdu.

DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu Haberi Görüntüle

DEPREMİN 6. GÜNÜNDE ORHAN AYDIN'IN KIZINDAN ACI HABER GELDİ

Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın'dan ise kötü Haber depremin 6. gününde geldi. 36 saat süren çalışmalarının ardından Eylem Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading