Yandex Metrica

Sitede Ara

Ordu'da zehirli mantar faciası! Aynı aileden 6 kişi ölüm kalım savaşı veriyor

Ordu'da zehirli mantar faciası! Aynı aileden 6 kişi ölüm kalım savaşı veriyor

Ünye ilçesinde ormandan topladıkları mantardan yiyen aynı aileye mensup 1'i çocuk 6 kişi, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Şahısların tamamının bilinçlerinin kapalı olduğu ve hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Ordu'da akşam saatlerinde üzücü bir haber geldi. Ünye ilçesinde bir aileden 6 kişinin, mantar zehirlenmesi nedeniyle ölümün kıyısında yaşam savaşı verdikleri bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Çatak Mahallesi'nde aynı aileden Fidan Yıldıran (56), Adem Yıldıran (44), Nursen Yıldıran (34), Efe Eymen Yıldıran (10), Fatma Yıldıran (46) ile Elmas Beldek (59) ormandan toplanan mantardan yapılan yemeği yedikten sonra fenalaştı.

26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Galatasaray'ın maçı bugün mü? 26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

KUSMA, KARIN AĞRISI VE BULANTI...

Kusma, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle Ünye Devlet Hastanesi'ne başvuran 6 kişiden 5'i Samsun'a, 1 kişi ise Altınordu ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi. 6 kişinin bilinçlerinin kapalı olduğu ve hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading