Yandex Metrica

Ordu'da sağanak yağış tedirgin etti

Ordu'da sağanak yağış tedirgin etti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir anda başlayan sağanak yağın ardından, yollarda su birikintileri oluştu.

Gündem

23.01.2024, 17:42

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir anda bastıran sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından yollarda su birikintileri oluştu. Sahil yolu ile ara sokaklarda görülen su birikintileri, zaman zaman sürücülerin ve yayaların zor anlar yaşamasına neden olurken, trafikte aksamalar meydana geldi.

Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

BAZI VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU

Yaklaşık 10 dakika etkili olan sağanak bazı vatandaşların tedirgin olmasına neden olurken, kimileri ise yağışa hazırlıksız yakalandı.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Ordu Valiliği tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü’nün bildirdiği son ölçüm ve değerlendirmelere göre, bölgede görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, 27 Temmuz tarihi gece saatlerinde etkisini arttıracağına dikkat çekildi.

18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede okul kapalı mı? Erbaa, Turhal'da okul tatil mi? 18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede... Haberi Görüntüle

"YARIN ETKİSİNİ AZALTMASI BEKLENMEKTEDİR"

Yapılan açıklamada, “İlimiz ve çevrelerde çok kuvvetli ve şiddetli (metrekareye 51-100 kilogram) olacağı tahmin edilmekte olup, yağışların 28 Temmuz günü ilk saatlerde etkisini azaltması beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada aynı zamanda, kuvvetli ve şiddetli yağışlardan dolayı görevli olan tüm kurum ve kuruluşların araç, gereç ve personelleri ile beraber meydana gelebilecek herhangi bir afet olayına karşı tedbirli olmaları gerektiğine belirtilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading