Yandex Metrica

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Şehitlerin aileleriyle nasıl helalleşeceksiniz?

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Şehitlerin aileleriyle nasıl helalleşeceksiniz?

AK Parti'den ''helalleşme'' açıklaması yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin darbelere ve teröre desteğini hatırlattı; ''Helalleşmeden bahsedenler ülkeye yaşatılan acılarla nasıl helalleşecekler" diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 18:18

Bir süredir tehditler ve karanlık senaryolarla siyasette gergin tartışmalara neden olan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda ''Helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım'' ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun sözde 'barış' mesajı büyük tepki çekmiş,CHP'nin Türkiye tarihinde açtığı yaralar hatırlatılmıştı. O açıklamaya bir tepki de Ak Parti'den geldi. 

Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim? Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi... Haberi Görüntüle

CHP'YE DARBELERE VE TERÖRE DESTEĞİNİ HATIRLATTI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP liderine ''Helalleşme denildiği zaman saygı duymak gerekir. Fakat problem bunun altını nasıl dolduracaksınız?'' sorusunu yöneltti; 27 Mart darbesi, 28 Şubat, 15 Temmuz darbe girişimi ve sınır ötesinde terörle mücadeleye yönelik muhalefetini hatırlattı, sert sözlerle eleştirdi. 

kilicdaroglu

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

''YAŞATILMIŞ ACILARLA NASIL HELALLEŞECEK?''

''Son olarak bir milletvekilinin şehit ailesine küfür etmesi karşısında suskun kaldılar. Neredeyse şehit ailesini suçladılar.'' diyen Ömer Çelik, ''Yassıada'da şehit edilenlerin aileleriyle nasıl helalleşilecek? Türkiye'ye yaşatılmış acılarla nasıl helalleşilecek? 28 Şubat döneminde ve başka dönemde, pek çok genç kızın hayatını karartmalarıyla nasıl helalleşecekler? Darbelere destek vererek ülkeye yaşatılan acılarla nasıl helalleşecekler. Rahmetli Menderes'in aziz hatırasını yüreğinde yaşatan Türkiye vatandaşlarıyla nasıl helalleşecekler?'' diye sordu.

''BUNUN ALTINI DOLDURSUNLAR''

''Kültürümüzün en önemli kavramlarından biridir. Keşke gerçek bir şekilde bunu yapsa ve birtakım açıları unutturmak için yeni bir imkan çıksa diye umut ederiz. Ama bu çeşitli dönemlerde söylense de gerçekleşmiyor. Bunların altının doldurulması önemlidir."

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

''SINIRDA GÖREVLİ ASKERLERLE NASIL HELALLEŞECEKLER?''

Türkiye'nin terörle mücadele için Meclis'ten oylanan Suriye ve Irak tezkeresine de atıf yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, ''Kılıçdaroğlu'nun lideri olduğu CHP'nin yüz binlerce Suriyeliyi katleden Esed rejimiyle ilişkisini eleştirdi. Çelik ''Suriye'deki YPG-PYD bize saldırmaz dediklerinde sınırda görev yapan askerlerle nasıl helalleşecekler? Suriye'deki rejimi nasıl tuttuklarını görüyorsunuz, bu rejmin katlettiği insanlarla nasıl helalleşecekler.'' ifadesini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading