Yandex Metrica

Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim?

Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim?

Ünlü şarkıcı Şevval Sam'ın sevgilisinin kim olduğu merak konusu oldu. Başrolünde yer aldığı dizinin ekran macerası kısa süren Sam, uzun süredir birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi. Peki, Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim?

Gündem

02.05.2024, 00:03

Yıllarca Yasak Elma'daki performansıyla adından söz ettiren Şevval Sam, dizisi final yaptıktan sonra Yan Oda'da Caner Cindoruk ile başrolü paylaştı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı. Geçtiğimiz akşam bir etkinliğe katılan Sam, reklamcı sevgilisiyle de ilk kez kameralar karşısında görüntülendi. Peki, Şevval Sam'ın sevgilisi Cem Topçuoğlu kimdir? Şevval Şam'ın yeni sevgilisi kim?

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

ŞEVVAL SAM'IN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi doğrultusunda, Şevval Sam dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in "Meze, Müzik Muhabbet" İstanbul Üçlemesi filminin özel gösterimine katıldı. Sam, özel gösterimde bir süredir beraberlik yaşadığı reklamcı Cem Topçuoğlu'yla ilk kez birlikte poz verdi. Etkinlik sırasında Sam, Ferzan Özpetek ile ayaküstü sohbet ederek tebriklerini iletti.

1 Mayıs'ta borsa açık mı? Bugün borsada işlem yapılır mı? BİST kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Bugün borsada işlem yapılır mı?... Haberi Görüntüle

ŞEVVAL SAM'IN SEVGİLİSİ CEM TOPÇUOĞLU KİMDİR?

Yasak Elma dizisindeki "Ender" karakteriyle tanınan şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, reklamcı Cem Topçuoğlu ile ilişki yaşamaya başladı. Cem Topçuoğlu, 1963 yılında doğmuştur ve Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. Reklamcılığın yanı sıra voleybol ile de ilgilenen Topçuoğlu, iki çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading