Yandex Metrica

Okan Bayülgen'den dikkat çeken TOGG yorumu: Bu bir devrim gurur verici

Ünlü şovmen ve tiyatro oyuncusu Okan Bayülgen, TOGG’un Türkiye için bir devrim olduğuna dikkat çekti. Ünlü komedyen, Türkiye’de yerli otomobil üretiminin başlamasının gurur verici olduğunu ifade etti.

Gündem

28.03.2024, 05:04

Cumhuriyet'in 99. yaşını kutladığı tarihi günde banttan inen yerli otomobil TOGG, seri üretime geçerek göğsümüzü kabarttı. Mart ayında trafikte olması beklenen TOGG'a muhalefet ve birçok sanatçı burun kıvırırken ünlü komedyen ve tiyatro oyuncusu Okan Bayülgen'den dikkat çeken bir yorum geldi.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

''MİLLİ OTOMOBİLİMİZİN OLMASI BÜYÜK GURUR''

Okan Bayülgen, Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu'nun (TOBFED) düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nde konuşurken TOGG'la ilgili şu açıklamayı yaptı; ''TOGG’un kokpitine baktığımızda diğer otomobil markalarında olmayan dev bir panel var. İnsanlar buradan film mi izleyecek diye soruyorlar? Bu büyük bir olay. O ekran hayatımızı kolaylaştıracak. Hayat artık o ekranda olacak. Milli otomobilimizin olması benim için büyük gurur. Milli gururumuz TOGG’u otomotiv satış sonrası hizmetler sektöründeki akıllı platformumuz Otovınn ile buluşturursak hayatımız daha da kolaylaşacak" 

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

''OTOVINN KURARSAM TEKRAR ZEVK ALACAĞIM''

İstanbul trafiğinde araç kullanmaktan bıktığını ve artık direksiyon başına geçmediğini belirten Okan Bayülgen, "TOGG’un o dev ekranına Otovınn kurarsam işte o gün araç kullanmaktan tekrar zevk alacağım" ifadelerini kullandı.

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

EKRANI FAYDALI BULDU

Ayrıca Okan Bayülgen, TOGG'un dev ekranını çok faydalı bulduğunu hatta bu ekranın sürücülere pek çok kolaylık sağlayacağını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading