Yandex Metrica

Nilüfer Gürbüz kimdir? Bahadır Gürceer ne iş yapıyor?

Nilüfer Gürbüz kimdir? Bahadır Gürceer ne iş yapıyor?

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz çifti 2018 yılında dünya evine girmişti. Çift geçtiğimiz yıl karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştı. Nilüfer Gürbüz ayrılığın ardından yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyurdu. Nilüfer Gürbüz ile Bahadır Gürceer birlikteliklerini sosyal medaydan duyurdu. Peki Nilüfer Gürbüz kimdir? Bahadır Gürceer ne iş yapıyor?

Gündem

26.04.2024, 19:59

Pek çok dizi ve filmde rol alan Buğra Gülsoy son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinde başrol oynuyor. Buğra Gülsoy 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile dünya evine girmişti. Çiftin bu evliliğinden bir de çocukları dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıl Buğra Gülsoy'dan ayrılan Nilüfer Gürbüz'ün yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. 

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

NİLÜFER GÜRBÜZ KİMDİR?

Nilüfer Gürbüz İzmir'de doğup büyüdü. İzmir'in tanınan ailelerinden birinin kızı olan Nilüfer Gürbüz'ün babası Muharram Gürbüz Karşıyaka takımının efsanelerindendir.

Nilüfer Gürbüz'ün babası bir dönem Milli Takım'da da forma giymiştir. 

Muharram Gürbüz şu sıralar kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. 

Nilüfer Gürbüz 2018 yılında Buğra Gülsoy ile evlenmişti. 

Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz Şile'de kır düğünüyle evlendi.

Çiftin bu evlilikten Cem adında bir çocukları dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıl karşılıklı olarak anlaşarak ayrılan çift arkadaş kalmayı başardı. 

Nilüfer Gürbüz'ün yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. 

Bahadır Gürceer ile birliktelik yaşayan Nilüfer Gürbüz sosyal medaydan ilişkilerine dair fotoğraflar paylaşmayı da ihmal etmiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

BAHADIR GÜRCEER KİMDİR?

Bahadır Gürceer'in kim olduğu hakkında internette detaylı bilgi bulunmuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading