NATO Liderler Zirvesi başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Biden ile görüşecek

NATO Liderler Zirvesi bugün Belçika'nın başkenti Brüksel'de başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılım sağlayacağı zirvede ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ikili bir görüşme yapılması bekleniyor.
NATO Liderler Zirvesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün toplanıyor. Liderler Zirvesi'nde ana gündem maddesi Rusya ile Ukrayna arasında süren savaş olurken, NATO'nun Rusya'ya karşı caydırıcı ve savunma yapılanmasının güçlendirilmesi meselesi gündemem gelecek.
ERDOĞAN İLE BİDEN GÖRÜŞECEK
Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın ayrı bir toplantı yapabileceği bildirildi.
Biden ile Erdoğan'ın Ukrayna krizini gündeme getireceği belirtilirken, NATO Liderler Zirvesi'nde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderlerine Türkiye'nin çözüm önerilerini anlatacağı bildirildi.
