Yandex Metrica

Nagehan Alçı Ekrem İmamoğlu'nu bitirdi! Destekçileri onu bir bir terk ediyor

Nagehan Alçı Ekrem İmamoğlu'nu bitirdi! Destekçileri onu bir bir terk ediyor

Karadeniz gezisinde gazeteci Nagehan Alçı ile poz veren Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyük. Başta sosyal medya trolleri olmak üzere kendisini şimdiye dek desteklemiş sanatçılar "İmamoğlu artık bitmiştir" diyor.

Gündem

17.03.2024, 18:07

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turuna gazeteci Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök ile çıkınca trollerini küstürdü. Sosyal medyada İmamoğlu'na hiçbir şartta toz kondurmayan, bu faaliyetlerinin karşılığı olarak İBB'den ödenek aldıkları iddia edilen hesaplar, İmamoğlu'nun Nagehan Alçı ile verdiği otobüs pozunun ardından tavır değiştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık sürecinde İmamoğlu'nun propaganda aygıtlarından Ekşisözlük, İBB Başkanı aleyhine açılan başlıklara uzun süredir ilk kez müdahale etmedi. Platformda düzenli olarak İmamoğlu'nu övmüş pek çok kullanıcı, Nagehan Alçı pozunun İmamoğlu'nu 'bitirdiğini' belirtti. 

"Ekrem İmamoğlu gözümden düştü", "Karadenizli müteahhidin gerçek kimliği açığa çıktı", "İmamoğlu, Negahan yüzünden kendini bitirdi", "Ekrem İmamoğlu'ndan aniden soğudum" şeklinde cümlelerin gırla gittiği platform, yönetimin müdahalesi olmayınca bir anda bir anda İBB Başkanı'na muhalefet forumuna dönüşüverdi. 

Tepkilerin odağındaki bir diğer isim de İmamoğlu'nun sözcüsü Murat Ongun oldu. Otobüste verilen fotoğrafı eleştirenleri önemsemediklerini belirten Ongun, "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Biz bunu önemsemiyoruz. Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz" demişti. 

Sosyal medyada bu sözlere tepki çığ gibi büyüdü. "Kadıköy'de, İzmir'de alacağın yeni oy oranlarını görünce anlarsın kaç yüz kişi olduğunu" şeklinde cümlelerle başlayan tepki seansı günboyunca binlerce kişinin katılımıyla devam etti. 

Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan konular Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan... Haberi Görüntüle

FAZIL SAY: GÖNLÜMÜN EN UZAĞINDA

İmamoğlu'na yönelik tepkiler kervanına trollerin ardından müzik adamları da katıldı. Ünlü piyanist Fazıl Say, Nagehan Alçı ile verilen poza içerleyerek sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında ceza almam için televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak Ekrem İmamoğlu?"

Kısa sürede binlerce kişinin paylaştığı bu mesaja yorum yazan vatandaşlar, İmamoğlu'nun Trabzonspor'un şampiyonluğuna yoğun biçimde duygulanarak ağladığını hatırlattı. 

Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf uydurdu! Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf... Haberi Görüntüle

ATHENA GÖKHAN: BEN BU OTOBÜSTEN İNERİM!

Fazıl Say gibi manidar bir tepki de ismi 'trol sanatçı'ya çıkan Gökhan Özoğuz'dan geldi. Sosyal medya hesabındaki mesajında Athena Gökhan şunları yazdı:

"İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş!"

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

ABDULKADİR SELVİ'Yİ DE ÇAĞIRACAĞIM

Tepkilerin odağındaki Ekrem İmamoğlu ise ilk açıklamayı Karadeniz turu sonrası döndüğü İstanbul'da yaptı. Sarıyer Büyükdere Fidanlığı'ndaki demecinde İmamoğlu, her kesime sesini duyurmak için böyle bir davette bulunduğunu belirterek yeni gezi turuna Abdulkadir Selvi'yi de davet edeceğini söyledi. İmamoğlu şöyle konuştu:

"İlerleyen günlerde daha farklı örneklerini görebilirler. Ben diyorum ki, bu insanlar gelsin, bizi tanısınlar. Ve biz bunu bundan sonra daha da fazla yapacağız. Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, tartışılır; yarın başka bir ismi davet edeceğim. Ben, ilk yurt içinde yapacağım bir geziye, örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın. Genel Başkanımız ne güzel demiş, ‘Helalleşelim’ demiş. Yani bu bir helalleşme değil, ama iyileşelim. Helalleşeceğimiz başka mevzular vardır; helalleşelim. Bu kadar cesur bir sürecin fertleriyiz. Ne yazık ki kötü yere giden bir tartışma. Bu konularda ben, ‘Evet muhalifleri’ istiyorum talimatını verdim, arkadaşlarım da onları sırasıyla yerine getirecekler. Gelenlerin başımızın üstünde yeri var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading