Yandex Metrica

Muharrem İnce'den 6'lı masaya: O kadar güçlü adamsanız çıkın, biriniz aday olun

Muharrem İnce'den 6'lı masaya: O kadar güçlü adamsanız çıkın, biriniz aday olun

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nun ABD'li danışmanı Jeremy Rifkin hakkında "Kılıçdaroğlu'nda ithal danışman bir tane değil, çok var." dedi. 6'lı masaya yönelik sert eleştirilerde bulunan İnce, milleti oyaladıklarını söyledi ve "O kadar adamsanız çıkın, biriniz aday olun, kazanın." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:08

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Edirne'de basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'li Jeremy Rifkin'i ekonomi danışmanı seçmesi ile ilgili "Kılıçdaroğlu'nda ithal danışman bir tane değil, çok var." şeklinde konuştu. 6'lı masanın sadece milleti oyaladığını söyleyen İnce "O kadar adamsanız çıkın, biriniz aday olun, kazanın." dedi.

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

'O KADAR GÜÇLÜ ADAMSANIZ ÇIKIN, BİRİNİZ ADAY OLUN, KAZANIN'

İnce, 6'lı masanın 6 genel başkandan oluşan eşgüdüm kurulu ile ilgili ise şu şekilde konuştu:

6 genel başkandan oluşan eşgüdüm kurulu, cumhurbaşkanını yönetecekmiş. Siz böyle bir adam bulabilir misiniz? Cumhurbaşkanı seçilecek, sonra dönecek 'Arkadaşlar ben yönetemem, siz bana akıl verin ben de yöneteyim' diyecek. O kadar güçlü adamsanız çıkın, biriniz aday olun, kazanın. Demek ki siz kendinize güvenemiyorsunuz, 'Kazanamam' diyorsunuz.

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi Kargo hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi... Haberi Görüntüle

'İŞ OLSUN DİYE BOŞ YERE ZAMAN GEÇİRİYORLAR'

İnce 6'lı masanın iş olsun diye boş yere zaman geçirdiğini söyledi ve şöyle konuştu:

Çözüm falan ürettikleri yok, milleti oyalıyorlar, kendilerine güvenleri yok. Bir proje üretmiyorlar. İş olsun diye boş yere zamanı geçiriyorlar. Erdoğan'a karşıymış gibi görünüp, doğrudan Erdoğan'a çalışıyorlar. 

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı? Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan... Haberi Görüntüle

'KILIŞDAROĞLU'NDA İTHAL DANIŞMAN ÇOK'

Kılıçdaroğlu'nun ABD'li Jeremy Rifkin'i danışman yapmasına ise büyük tepki gösterdi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Kılıçdaroğlu'nda ithal danışman bir tane değil, çok var. CHP çizgisinde olmayıp orada danışmanlık yapan o kadar çok var ki, CHP çizgisinde olan danışman yok desem yeridir.

İnce ayrıca, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmek için mektup yazdığını fakat kabul edilmediğini söyledi. Suriye konusunda Esad ile mutlaka görüşülmesi gerektiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading