Yandex Metrica

Muhalefetin insanlığı enkaz altında kaldı! İzmir'de depremzedeler şehri terk etmek zorunda kaldı!

Muhalefetin insanlığı enkaz altında kaldı! İzmir'de depremzedeler şehri terk etmek zorunda kaldı!

14 Mayıs seçimlerinde ağır bir yenilgi alan muhalefet depremzede vatandaşları hedef almaya başladılar. Bir depremzede yakını, İzmir'e yerleşen anne ve teyzesinin uğradığı psikolojik şiddeti sosyal medyadan paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:55

14 Mayıs seçimlerinden sonra hezimete uğrayan Millet İttifakı kanadı hıncını depremzedelerden çıkarıyorlar. İzmir'de yaşayan depremzedeler insanlık dışı baskılara maruz kalıyor. Bir depremzede yakını, İzmir'e yerleşen anne ve teyzesinin uğradığı psikolojik şiddeti sosyal medyadan paylaştı.

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

MUHALEFET CEPHESİ YENİLGİYE UĞRADI 

Terör örgütleri ile kol kola girip 14 Mayıs'ta kitlesine 'kesin zafer' vadeden muhalefet cephesi büyük bir mağlubiyet aldı. YSK'nın kesin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçerli oyların yüzde 49,52'sini, Yedili Masa'nın desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 44,88'ini aldı.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİNDEN ERDOĞAN'A DESTEK 

6 Şubat'ta deprem felaketini yaşayan illerden ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek geldi.Depremzedelerin demokratik tercihlerini hazmedemeyen muhalefet cephesi ise seçim gecesinden itibaren depremzedeleri hedef alan insanlık dışı paylaşımlarda bulundu. Seçim öncesi kalp işareti yapıp, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla kin ve nefret kusmaya başlayan muhaliflerin baskısı, sosyal medya ile de sınırlı kalmadı.

Rafael Cemo Çetin aslen nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin kimdir? Rafael Cemo Çetin aslen nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin... Haberi Görüntüle

İNSANLIK DIŞI MUAMELE

Sosyal medyada bir depremzede yakını annesi ve teyzesinin İzmir'de maruz kaldığı insanlık dışı muameleyi paylaştı.Deprem sonrası annesi ve teyzesinin İzmir'e yerleştiğini aktaran depremzede yakını, teyzesinin gittiği manavda hakaretlere maruz kaldığını, annesinin ise komşularından psikolojik şiddet gördüğünü belirterek muhalefete tepki gösterdi.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

"KOMŞULAR NEFRET SAÇIYOR"

Organize kin ve düşmanlığa muhatap olan depremzedeler ise çareyi Adıyaman'a geri dönmekte buldu. İşte depremzede yakınının o sitemi:Ananem ve teyzem depremden sonra İzmir’e yerleşti. Dün teyzem manava gitmiş ve çok ağır hakaretlere maruz kaldığı için parasını ödediği şeyleri dahi almadan eve dönmüş.
Ananem, seçim gününden beri komşular nefret saçıyor, esnaf deli gibi saldırıyor burda durmamız mümkün değil artık dedi. Yarın Adıyaman’a dönüyorlar.
İnsanlık; 40 bin kişilik trol ordusuyla algı oluşturup yalanlar uydurmaya, kıytırık ve köksüz oluşumlarla ‘’dünyayayı kurtarıyoruz’’ imajı yaratmaya, zır cahil,izansız ve ruh hastası bir güruhla ‘’hoşgörülüyü’’ oynamaya benzemiyor ciddi bir maliyeti var. O maliyeti karşılayacak vicdan, merhamet, ahlak da sizde yok bizde var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading