Yandex Metrica

Milli Görüşçülerden Saadet Partisi'ne sert tepki! 'Genel Merkeze LGBT bayrağı da asacaklar mı?'

Milli Görüşçülerden Saadet Partisi'ne sert tepki! 'Genel Merkeze LGBT bayrağı da asacaklar mı?'

CHP'li Muharrem Erkek, Altılı Masa'nın seçimi kazanması durumunda ilk olarak devreye alacakları şeyin Saadet Partisi'nin tamamen karşı çıktığı İstanbul Sözleşmesi olduğunu söyledi. Yaşananlar sonrası Milli Görüş tabanı 'Genel Merkeze LGBT bayrağı da asacaklar mı?' diyerek tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Berat Kandili'nde İzmir marşı ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını duyuran Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na büyük tepki geldi. 

Milli Görüş'ün eski isimleri söz konusu olaya büyük tepki gösterirken, Saadet Partisi tabanında istifa dalgası başladı. 

DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü mensuplarının poster ve afişleri bulundu DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü... Haberi Görüntüle

GENEL MERKEZ LGBT BAYRAĞI ASARLARSA ŞAŞIRMAYIZ 

Necmettin Erbakan'ın çizgisinden sapmakla suçlanan Temel Karamollaoğlu'na tepki gösteren Milli Görüşçüler, Kılıçdaroğlu'nun LGBT'lere yönelik vaatlerini öne sürerek, “Saadet Genel Merkezi’ne LGBT bayrağı da asılırsa şaşırmayız” ifadelerini kullandılar.

Diğer yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, katıldığı bir programda seçimi kazanmaları halinde ilk olarak yapacakları şeyi açıkladı. 

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Haberi Görüntüle

İLK İŞLERİ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ 

Erkek açıklamasında ilk işlerinin İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe koymak olduğunu söylerek şu sözleri kaydetti: 

İlk günün kararnamelerine çalıştık. İlk gün kararnamelerinden biri strateji ve planlama teşkilatı, siyasi ahlak yasası, İstanbul Sözleşmesi, kamuda israfın önlenmesi yasası çıkacak. Bütün kaynakların sahibi halktır. Vali de cumhurbaşkanı da olsanız halkın kaynaklarını kullanıyorsunuz, kimse cebinden harcamıyor. Vergilerini veren yurttaşlar yaptı. Bunu unutmayacağız.

Ayrıca Milli Görüş'ün eski isimlerinden olan Gazeteci Yazar Fehmi Çalmuk kaleme aldığı köşe yazısında Saadet Partisi yönetimine ağır ifadelerle yüklendi. 

Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

HOCAM EMANETİNE SAHİP ÇIKAMADIK

Çalmuk yazısında şu sözlere yer verdi: 

Merhum Asiltürk’ten sonra Saadet yönetiminin yalnızca raydan çıktığını değil hayra motor şerre fren olmayı, emperyalizme karşı durmayı/ koymayı, yalnız ve yalnız gündemine sahip çıkmayı unuttuğunu değil bilerek/isteyerek belki de emaneti aldıklarından intikam alarak yeni bir yola çıktığını görüyorum. Onlar yol arkadaşlarını seçmiştir.

Helvayı dağıtmalarını beklemeden, mücahitler dava taşını gediğine koyarak bayrağı düştü yerden kaldıracaklarına inanıyorum. Yoksa iktidara susamış parti tabanı, Anadolu Gençlik Derneği, Milli Görüş teşkilatı değil Saadet Partisi’nin yönetimidir.

Bir hayali, bir umudu, bir geleneği terk etmeye, tarihe gömmeye yeminli kadrolar alın teri döke döke iktidar olmaya yerine ulufe gibi makama, masaya, sıraya razı olmayı cennetmekan Erbakan’da görmedik, öğrenmedik…

Özür dilerim Hocam… Emenatine sahip çıkamadık…

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading