Yandex Metrica

Milli Görüş mensubu platform üyelerinden Murat Kurum'a destek: 'Bizans'ın torunlarını muvaffak etmeye çalışıyorlar'

Milli Görüş mensubu platform üyelerinden Murat Kurum'a destek: 'Bizans'ın torunlarını muvaffak etmeye çalışıyorlar'

Milli Görüş hareketine mensup Kadim Dostlar Platformu üyeleri Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önünde bir basın açıklaması düzenleyerek 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini açıkladı.

Gündem

12.04.2024, 12:11

Cumhur İttifakı'na bir destek de Milli Görüş hareketine mensup Kadim Dostlar Platformu üyelerinden geldi. Üsküdar'da bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önünde düzenlenen basın açıklmasınd konuşan Platform Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Galatasaray'ın maçı bugün mü? 26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

"MİLLİ GÖRÜŞ DÜNYANIN EN DEĞERLİ GÖRÜŞÜ"

Yaptığı konuşmada Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'ın siyasi mirasına sahip çıkanlar olarak bir araya geldiklerini ifade eden Sucuoğlu, "Geçen bu süre zarfında Milli Görüş, inancımız ve milli menfaatlerimiz doğrultusunda birçok siyasi birliktelik yapmış, ümmet ve millet hayrına birçok hayırlı işleri başarmıştır." dedi. Çalışmalar sonucunda 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ı 'İstanbul Emin Ellere' diyerek başkanlığa taşıdıklarını söyleyen Sucuoğlu, Milli Görüş'ün Türkiye'nin en değerli dünya görüşü olma özelliğini taşımaya devam ettiğini savundu. 

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

"MURAT KURUM'U DESTEKLEYECEĞİZ"

Bu ndenle 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Sucuoğlu, 31 Mart'ta verecekleri oylarla yolsuzluk ve beceriksizliğin önüne geçip Türkiye'yi lider ülke yapma yolunda adım atacaklarını dile getirdi. Sucuoğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu da dikkate alarak oylarını ona göre vereceklerini belirtti. Seçimde Murat Kurum'u destekleyeceklerini söyleyen Sucuoğlu şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizin güneyinde terör devleti kurmak isteyenlerin nasıl bir telaşa girdiklerini ve Cumhurbaşkanımızın bu seçimden yenilgiyle çıkması için ne kadar büyük bir çaba içinde olduklarını sizler de takip ediyorsunuz. Ülkemizin bekası ve daha güçlü bir Türkiye için bizler de kurulan bu tezgahların ve dönen dolapların farkındayız. Bunun için 'Kadim Dostlar Milli Görüş' grubu olarak 31 Mart'ta büyükşehirlerde AK Parti'yi destekleme ve özellikle İstanbul'da Sayın Murat Kurum'u destekleme kararı almış bulunmaktayız."

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

"BİZANS'IN TORUNLARI MUVAFFAK OLAMAYACAK"

Basın açıklamasında Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Altunsoy da bir konuşma yaptı. Milli Görüş'ün hiç kimsenin tekelinde olmadığını hatırlatan Altunsot, 31 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın yanında duracaklarını söyledi. Necmettin Erbakan'ın "Bir gün ne zaman ki Ayasofya'da ezanlar okunuyorsa, ibadete açılırsa biliniz ki Milli Görüş hakimdir." sözünü hatırlatı. Altunsoy, "Şimdi 100 yıllık planları birer birer bozduğumuz bu noktada birilerinin kayığına binerek Müslümanları bölüp parçalamaya çalışıyorlar. Gayrimeşru ilişkiler içerisinde olan insanları, Bizans'ın torunlarını muvaffak etmeye çalışıyorlar. Bilsinler ki Milli Görüş'ün neferleri yok olmadığı müddetçe asla ve asla muvaffak olamayacaklardır." dedi. Basın açıklamasına, eski bakanlardan İdris Güllüce ile Teoman Rıza Güneri, 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Grubu Genel Koordinatörü Ahmet Tanrıverdi, eski AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ, eski Ümraniye Belediye Başkanı Mehmet Bingöl ile bazı STK temsilcileri katıldı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading