Yandex Metrica

Meteorolojiden yeni uyarı: Sağanak yağış geri dönüyor! İstanbul'da etkili olacak

Meteorolojiden yeni uyarı: Sağanak yağış geri dönüyor! İstanbul'da etkili olacak

Günlerdir beklenen sağanak yağış için yeni bir tarih verildi. Meteoroloji'den çok sayıda uyarı yapıldı. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Sağanak yağışın etkili olacağı tarih ve hava durumu tahmini haberimizde…

Gündem

23.01.2024, 19:41

Son günlerde Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışın ardından başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çoğu ilde sel yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaşanan yoğun yağış öncesinde vatandaşları uyarmıştı.

Meteoroloji'den yapılan yeni açıklamada 5 günlük yeni hava tahmin raporu paylaşıldı. Yapılan paylaşımda hava sıcaklıkların biraz yükseleceği ancak sağanak yağışın bazı günlerde etkisini göstereceği görüldü.

İşte Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporu:

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

CUMA GÜNÜ İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Hava tahmin raporuna göre Cuma günü başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde sağanak yağış etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya, Isparta, Adana'nın kuzeyi, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batısı ve Hatay kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading