Yandex Metrica

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" adlı dizi, Kanal D'de gösterdiği başarıyla sınırları aşarak Balkanlar'a kadar ulaştı. Dizinin yayınlandığı ilk günden itibaren reyting listelerinde ve sosyal medyada zirvede yer alması, diziye geniş bir hayran kitlesi kazandırdı. Şimdi ise dizi, yakın bir zamanda Makedonya'da da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Gündem

26.04.2024, 06:58

Kanal D'nin uluslararası alanda dikkat çeken yapımlarına bir yenisi daha eklendi. 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Aşk-ı Memnu', 'Yargı', 'Veda Mektubu' ve 'Üç Kız Kardeş' gibi büyük ilgi gören dizilerin ardından, 'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri' de yurt dışı pazarında yerini aldı.

Her hafta izleyicilerden büyük beğeni toplayan 'İnci Taneleri', henüz yeni bir proje olmasına rağmen uluslararası alanda kendine sağlam bir yer edindi. Dizinin Makedonya'ya satışının gerçekleşmesinin yanı sıra başka ülkelerden de talep aldığı biliniyor.

DÜNYA-GENELİNDE-BİRÇOK-ÜLKEDE-İZLEYİCİYLE-BULUŞACAK.jpg

İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf Müslüman mı, kimdir? İskoçya Başbakanı istifa mı etti, neden? İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf Müslüman mı, kimdir? İskoçya Başbakanı istifa... Haberi Görüntüle

"DÜNYA GENELİNDE BİRÇOK ÜLKEDE İZLEYİCİYLE BULUŞACAK"

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Türkiye'nin içerik üretimi konusunda ciddi bir merkez haline geldiğini ifade ederek Türk dizilerinin savunma sanayi ürünleri kadar stratejik öneme sahip olduğunu belirtti.

Murat Yancı, Türk dizilerinin yaklaşık 700 milyon dolarlık ihracat hacmini sağladığına dikkat çekerek, "'İnci Taneleri', son yılların en kaliteli ve başarılı yapımlarından biri. Diziye yurt dışından büyük bir talep var. Önümüzdeki dönemde 'İnci Taneleri', dünya genelinde birçok ülkede izleyiciyle buluşacak. Kanal D olarak böyle önemli bir yapıma ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor? The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2... Haberi Görüntüle

CANNES'TE 18 NİSAN SAAT 20.00'DA GÖSTERİME GİRECEK

Fransa'nın Cannes şehrinde bu yıl 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen MipTV'de, içerik üreticileri ve dağıtımcıların katılımıyla 'Secret of Pearls' (İnci Taneleri) için özel bir gösterim düzenlendi. Etkinlik, sektörün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi ve diziye yoğun ilgi gösterildi.

'İnci Taneleri', 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading