Yandex Metrica

Meteoroloji saat vererek uyardı! 'Dışarı çıkmayın'

Meteoroloji saat vererek uyardı! 'Dışarı çıkmayın'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 'Akşam 18.00'den pazar sabahı 06.00'ya kadar ise çok daha yoğun bir yağış olacak.' dendi. AFAD da 'zaruri değilse dışarı çıkmayın' diye uyardı.

Gündem

23.01.2024, 18:57

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; İstanbul'da bugün aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Bugün akşam saatlerinden itibaren Avrupa Yakası ağırlıklı olmak üzere kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor.

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Haberi Görüntüle

'CUMARTESİ AKŞAMI KAR ŞİDDETİNİ ARTIRACAK'

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter paylaşımında, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün son verilerine göre, İstanbul'da bu gece ve yarın aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı tahmin ediliyor" dedi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM SAATLERİ İLE PAZAR SABAHINA DİKKAT!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kar yağışının cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı geçebileceğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da "Cumartesi kar yağışının en yoğun olacağı gün olacak" dedi.

Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak? Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot... Haberi Görüntüle

'ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN'

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), soğuk ve yağışlı havanın başta İstanbul olmak üzere, 37 ilde etkili olacağını belirterek, il AFAD merkezlerinin teyakkuz durumuna geçirildiğini bildirdi. Yapılan açıklamada, zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması istendi.

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

VALİ YERLİKAYA 'LÜTFEN' DİYEREK UYARDI!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbullulara son dakika uyarısında bulundu:

''Meteoroloji verilerine göre İstanbul’da bu akşam yoğun, gök gürültülü kar sağanakları bekleniyor. UYARILARIMIZI yineliyoruz!
LÜTFEN,
Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım.
Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih edelim.
Araçlarınızda mutlaka kış lastiği olsun.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading