Yandex Metrica

Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak?

Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak?

Alaçatı 2024 Ot Festivali için geri sayım başladı. 13’üncüsü düzenlenecek olan festival, renkli konserleri, şefler meydanı, sergileri, söyleşileri, heyecan verici yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılar vaat ediyor. Peki, Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak?
 

Gündem

22.04.2024, 00:42

İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen geleneksel Alaçatı Ot Festivali, bu yıl 13. kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Festival, bu sefer "Öz'e Dönüş" temasıyla gerçekleşecek. Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, bu yılki festivalin temasını belirterek duyurdu. Denizli, "Festivalin bazı unsurları, bizlerin alışkın olduğu o ilk Alaçatı Ot Festivali ruhundan biraz uzaklaşmıştı. Bu yıl ilk başlangıç ruhuna vurgu yapmak için öze dönüş yaptık. Bu senenin otu da şevketi bostan olacak. Şeflerimiz, şevketi bostan ile farklı lezzetler hazırlayıp gelen misafirlere sunacaklar" açıklamasında bulundu.Peki, Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak?

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu Haberi Görüntüle

ALAÇATI OT FESTİVALİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE 2024?

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli'nin katılımıyla, 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 13. Alaçatı Ot Festivali'nin tanıtım toplantısı düzenlendi. Bu yıl festival, "Öz'e Dönüş" konseptiyle 13. kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Festivalin lansmanı, Alaçatı Değirmenler'de yapıldı ve Başkan Denizli'nin yanı sıra müzisyen Ayhan Sicimoğlu ve çeşitli davetliler de katıldı. Festivalin tanıtım toplantısında konuşan Denizli, bu yılki temanın "Şevketi Bostan"lı lezzetler olduğunu belirtti. "Öz'e Dönüş" konsepti hakkında bilgi veren Denizli, festivalin öne çıkan özelliklerini paylaştı. Denizli, "Festivalin bazı unsurları, bizlerin alışkın olduğu o ilk Alaçatı Ot Festivali ruhundan biraz uzaklaşmıştı. Bu yıl ilk başlangıç ruhuna vurgu yapmak için öze dönüş yaptık. Bu senenin otu da şevketi bostan olacak. Şeflerimiz, şevketi bostan ile farklı lezzetler hazırlayıp gelen misafirlere sunacaklar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading