Yandex Metrica

Meteoroloji il il saydı! Sağanak yağış ile geliyor! 3 gün boyunca devam edecek

Meteoroloji il il saydı! Sağanak yağış ile geliyor! 3 gün boyunca devam edecek

Meteoroloji Bölge Müdürlükleri, birçok ili zirai don ve soğuk havaya karşı uyardı. Meteoroloji, özellikle de çiftçilikle uğraşan vatandaşları sabah saatlerinde ve gece vakitlerinde meydana gelmesi muhtemel 'zirai don' olayına karşı uyardı.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği; yağışların öğle saatlerine kadar Elazığ ve Tunceli çevrelerinde, akşam saatlerine kadar ise Bingöl çevrelerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının düşerek mevsim normallerinde ve yer yer altında olması beklenmektedir.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

SABAH SAATLERİNDE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK 

21 Ekim Cuma gününden 23 Ekim Pazar gününe kadar; Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinin kuzey ilçelerinde ve yüksek rakımlı yerlerde gece ve sabahın ilk saatlerinde hafif zirai don riski bulunmaktadır. İlgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir. 21.10.2022 Cuma günü Bingöl ‘ün güneydoğusunda (Solhan ve Genç) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış; yağış esnasında kuvvetli rüzgâr ve yer yer dolu hadisesi beklenmektedir” denildi.

Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Haberi Görüntüle

ERZİNCAN, BAYBURT, ERZURUM VE ARDAHAN İÇİN DON UYARISI

Meteorolojiden Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ardahan için zirai don uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “21.10.2022 Cuma günü ve hafta sonu hava sıcaklıklarının düştüğü sabah ve gece saatlerinde; bölgemizde Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ardahan’da hafif zirai don tehlikesi riskinden dolayı başta tarımsal faaliyetlerle ve bahçe tarımı ile uğraşan üreticilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Geçerlilik periyodu 21.10.2022 saat 00.00 - 23.10.2022 saat 09.00” denildi.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

 KIRIKKALE VALİLİĞİ'NDEN UYARI 

Kırıkkale Valiliği, 21 Ekim cuma günü ve hafta sonunda görülmesi beklenen zirai don riskine karşı tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşları uyardı.

Kırıkkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, 21 Ekim cuma günü ile hafta sonu, hava sıcaklıklarının düştüğü sabah ve gece saatlerinde il genelinde hafif zirai don riski olduğu belirtildi. Başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarıldı.

Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen soruya yanıt Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen... Haberi Görüntüle

 SİVAS'TA ZİRAİ DON OLACAK 

Sivas Valiliği il genelinde hafif zirai don tehlikesi riskinden dolayı vatandaşları uyardı.

Sivas Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ 21.10.2022 (Cuma) ve hafta sonu hava sıcaklıklarının düştüğü sabah ve gece saatlerinde, Sivas il genelinde hafif zirai don tehlikesi riskinden dolayı; Başta tarımsal faaliyetlerle, bahçe tarımı ile uğraşan üreticilerimizin, ilgililer ve vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması ve gerekli tedbirlerin alınması, can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi hortum oluştu Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi... Haberi Görüntüle

NEVŞEHİR'DE HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK 

Nevşehir’de hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle zirai don uyarısı yapıldı.

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Cuma günü ve hafta sonu zirai don olayına karşı vatandaşlar uyarıldı.

Yapılan yazılı açıklamada; “Cuma ve hafta sonu hava sıcaklıklarının düştüğü sabah ve gece saatlerinde, Nevşehir il genelinde hafif zirai don tehlikesi riskinden dolayı başta tarımsal faaliyetlerle ve bahçe tarımı ile uğraşan üreticilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
Açıklamada ayrıca; oluşması muhtemel risklere (don olayı) karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

Trabzon tramvayı zaman bitecek? Trabzon'da tramvay durakları nerede? Tramvay nereden geçecek? Trabzon tramvayı zaman bitecek? Trabzon'da tramvay durakları nerede? Tramvay nereden... Haberi Görüntüle

3 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de yarından itibaren geçerli 3 günlük, zirai don ve kırağı tahminlerinde bulunurken, tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşları bu hususta uyardı.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan hava tahminlerine göre, Eskişehir’in yüksek kesimlerinde, yarından itibaren 3 gün boyunca hava sıcaklıklarının düşeceği iletildi. Belirtilen günlerde sabah ve gece saatlerinde hafif zirai don ve kırağı beklendiği aktarılırken, tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticiler dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading