Yandex Metrica

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Sıcaklık 40 dereceye çıkacak kavrulacağız

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Sıcaklık 40 dereceye çıkacak kavrulacağız

Son dakika haberleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika sıcaklık uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi başta olmak üzere Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz’in batısında 12 dereceye kadar artacak.

Gündem

23.01.2024, 19:19

Son dakika! Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde sıcaklıkların bugün öğle saatlerinden 31 Mayıs salı gününe kadar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

4 İLA 12 DERECE ÜZERİNDE OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının artarak, batı kesimlerde Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz'in batısında hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 4 ila 12 derece üzerinde olacağı öngörülüyor.

BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır? BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR 40 DERECEYE ÇIKACAK

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının, İstanbul'da 27-33, Edirne'de 32-35, Bursa ve Balıkesir'de 33-38, Sakarya'da 32-37, İzmir'de 35-37, Manisa'da 36-39, Aydın'da 38-40, Antalya'da 33-36, Düzce'de 32-37 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Haberi Görüntüle

TOZ AŞINIMI BEKLENİYOR

Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Hava sıcaklıklarının artarak mevsim normalleri civarına zamanla güney, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading