Yandex Metrica

Mesajlar ifşa oldu! CHP, Kılıçdaroğlu'nun mitingi için seferber oldu! 

Mesajlar ifşa oldu! CHP, Kılıçdaroğlu'nun mitingi için seferber oldu! 

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingi, bugün saat 17.30'da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılacak. CHP'liler çevre illerden miting için seferber oldu. Yapılacak mitinge ilçelerden otobüs kaldırıldı. 

Gündem

23.01.2024, 22:21

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitingi, bugün saat 17.30'da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda yapılacak. CHP'liler çevre illerden miting için seferber oldu. Yapılacak taşımalarla birlikte CHP alanı doldurmayı amaçlıyor.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

"MİTİNG İÇİN OTOBÜSLER KALDIRILICAK"

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten bir mesaj geldi. Fatma Kaplan toplu bir mesaj göndererek miting için ilçelerden otobüs kaldırılacağını ifade etti. Mesajda, "Büyük İstanbul Mitingine katılmak isteyenler için tahsis ettiğimiz otobüslerimiz İzmit NCity Otopark alanı, Başiskele, Gebze, Kandıra, Kartepe ve Gölcük CHP ilçe başkanlıkları önünden 14:00'te, Derince, Körfez, Darıca, Çayırova önünden 15:00'te kaldırılacaktır. Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediye Başkanı" denildi.

Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş hali... Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş... Haberi Görüntüle

TAHSİS ETTİĞİMİZ

Ancak bu mesajda otobüsleri kimin kaldırdığı anlaşılamadı. Hürriyet ifadesinde, "Tahsis ettiğimiz" şeklinde bir beyanda bulunduğu için otobüslerin İzmit Belediyesi tarafından gönderildiği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading