Yandex Metrica

Mehmet Ali Çelebi CHP'den neden ayrıldığını açıkladı: "Teröre destek verenlerle olamam"

Mehmet Ali Çelebi CHP'den neden ayrıldığını açıkladı: "Teröre destek verenlerle olamam"

AK Parti İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP'den ve ardından Memleket Partisi'nden ayrılıp neden AK Parti'ye katıldığı sorusunu canlı yayında cevapladı. Çelebi "CHP Demirtaş'a şeref madalyası taktı, bizi linç etti. Teröre destek verenlerle bir arada olamam" dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:14

AK Parti İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve AK Parti Balıkesir milletvekili İsmail Ok, CHP'den ve ardından Memleket Partisi'nden ayrılıp neden AK Parti'ye katıldığı sorusunu canlı yayında cevapladı.

Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji katılım endeksine... Haberi Görüntüle

"FETÖ'YE DESTEK, EN BÜYÜK TEHDİT"

A Haber'deki Arka Plan programında açıklamalarda bulunan Çelebi, "Bazı CHP'li vekiller söyleyemediklerini bizi söyletti. CHP'de bir taban ve yönetim uyumsuzluğu var. HDP Atatürk'e laf ediyor CHP sessiz. CHP, Demirtaş'a şeref madalyası taktı bizi linç etti. Teröre destek verenlerle bir arada olamam. FETÖ'ye destek söylemi büyük tehdit" dedi.

Mayıs ayında doğalgaza zam var mı? Mayıs ayında doğalgaza zam var mı? Haberi Görüntüle

OK'TAN "SOROS" SÖZLERİ

İsmail Ok ise İYİ Parti'den SOROS'çular nedeniyle ayrıldığını dile getirerek "SOROS Vakıflarından fonlananlar İYİ Parti'de kritik görevlerde. İYİ Parti'den SOROS'çular nedeniyle ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading