Yandex Metrica

MEB OHAL bölgesi öğretmen tayini değişti mi? Öğretmenlere mazeret tayini hakkı mı geldi? Mazeret tayini nasıl olacak?

MEB OHAL bölgesi öğretmen tayini değişti mi? Öğretmenlere mazeret tayini hakkı mı geldi? Mazeret tayini nasıl olacak?

MEB'in OHAL bölgesindeki öğretmenlere ilişkin aldığı yeni kararın ardından MEB OHAL bölgesi öğretmen tayini değişti mi? Öğretmenlere mazeret tayini hakkı mı geldi? Mazeret tayini nasıl olacak? Şeklindeki sorular günün en çok merak edilenleri arasına girdi. Peki, öğretmen mazeret tayini hakkı kaç oldu?

Gündem

23.01.2024, 20:29

Milli Eğitim Bakanlığı, depremin etkilendiği OHAL bölgelerinde öğretmen tayinlerine ilişkin birtakım yeni kararlar aldı. Söz konusu kararlarla birlikte öğretmen mazeret tayin hakkı da değişmiş oldu. Peki, öğretmen tayin hakkı kaç oldu?

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Haberi Görüntüle

MEB OHAL ÖĞRETMEN TAYİN HAKKI KAÇ OLDU?

Öğretmenlere önceden 2 kez verilen mazeret tayini hakkı yeni değişiklik ile birlikte 3'e çıkartıldı. Söz konusu değişiklik sadece Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerini kapsarken diğer illerdeki öğretmenlerin tayin hakkı 2 olarak kalmaya devam edecek. 

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MAZERET ATAMALARI NASIL OLACAK?

OHAL bölgesindeki öğretmenlerin atama başvurularının onaylanması halinde herhangi bir ek şart ya da koşul sunulmayacak. İstenilen illere tayinleri gerçekleştirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading