Yandex Metrica

MEB 2023 Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç öğretmen alınacak? Hangi branşlarda ne kadar öğretmen alınacak?

MEB 2023 Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç öğretmen alınacak? Hangi branşlarda ne kadar öğretmen alınacak?

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atama takvimini hakkında açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin dikkatleri MEB takvimine yöneldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Öğretmen atamasına ilişkin çalışmalar tamamlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır." demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 45 bin öğretmen ataması hakkında yaptığı açıklama sonrası Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç öğretmen alınacak? Hangi branşlarda ne kadar öğretmen alınacak? soruları gündem oldu. 

Gündem

08.03.2024, 20:06

2023 Öğretmen atamaları internette yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev almak isteyen öğretmen adayları konuya dair araştırmalara başladı. Eğitim fakültesi mezunları, KPSS puanlarını almaları sonrasında MEB öğretmen atama takvimi araştırmaları hız kazandı. Konuya dair Bakan Mahmut Özer'in açıklamaları merak ediliyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Kaç öğretmen alınacak? Hangi branşlarda ne kadar öğretmen alınacak?

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

BAKAN ÖZER'DEN ATAMA AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son olarak öğretmen atamalarına dair yaptığı konuşması şu şekilde;

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer daha önce yaptığı konuşmasında, ''Öğretmen atamasına ilişkin çalışmalar tamamlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır.'' açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

2023 ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

2023 yılında yapılması adaylar tarafından beklenen öğretmen atamasına dair henüz detaylı ve resmi bir açıklama bulunmuyor. Buna bağlı olarak da kontenjan ve branş değerlendirmesi de şu ana kadar yok.

Buna göre; 2023 yılında öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama yapılacak olan çalışmaların ardından duyurulacak. Ancak Bakan Özer, rehber öğretmenlere her okulda en az bir tane olacak şekilde öncelik vermeyi planladıklarını duymuştu.

Başkan Erdoğan açıklamasının Açıklamanın ardından Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer "45 bin yeni öğretmen atama kararı; ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? 13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim? Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da... Haberi Görüntüle

2023 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 

Milyonlarca adaylar tarafından merak edilen 2023 öğretmen atamasına dair şimdilik detaylı ve resmi bir açıklama mevcut değil. Bu doğrultuda, kontenjan ve branş değerlendirmesi şimdilik yok. Detaylar gelince haberimize eklenecektir.

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye mi geçti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ Parti'den neden istifa etti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye mi geçti? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu İYİ... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMA ÖN BAŞVURULARI BAŞLADI

Yayımlanan takvime göre öğretmen atama başvuru ekranı 27 Mart 2023 Pazartesi günü açıldı. Başlayan başvurular 1 Nisan tarihine kadar sürecek.

>ÖĞRETMENLİK ÖN BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading