Yandex Metrica

Sitede Ara

Mansur Yavaş'tan HDP bayraklarının gölgesinde miting: Milliyetçilik taslıyorlar!

Mansur Yavaş'tan HDP bayraklarının gölgesinde miting: Milliyetçilik taslıyorlar!

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kışımdaroğlu, Adana'da miting yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da konuşma yaptığı mitingde HDP ve Yeşil Sol Parti bayraklarının çokluğu dikkatleri çekti.

Gündem

23.01.2024, 20:51

14 Mayıs seçimlerine bir haftadan daha az bir süre kala partiler ve ittifaklar çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da miting yaptı. Mitingde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da bir konuşma yaptı.

Alanda terör örgütü PKK'nın sözcüsü HDP'lilerin yoğunluğu göze çarptı. HDP'lilere ait bayraklar alanın her yerindeydi.

Bu ortamda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nı 'milliyetçilik' üzerinden hedef almaya çalıştı. HDP bayraklarına karşı konuşan Yavaş, Cumhur İttifakı'nı işaret ederek "Bazen milliyetçilik taslıyorlar bazen muhafazakarlık. Muhafazakarlıkları da milliyetçilikleri de mevsimlik." iddiasında bulundu.

Mansur Yavaş'ın HDP bayrakları arasındaki bu sözleri ise sosyal medyada "Mevsimlik milliyetçi Mansur", "Bu nasıl milliyetçilik?" tepkilerine neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading