Yandex Metrica

Manisa’da petrol bulundu! Müjdeli haberi AK Partili vekil verdi

Manisa’da petrol bulundu! Müjdeli haberi AK Partili vekil verdi

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan çıkan siyah renkli sıvıyla ilgili incelemeler tamamlandı. Sondaj kuyusundan çıkan siyah ve yanıcı maddede çok kaliteli petrol olarak tespit edildi.

Gündem

01.03.2024, 01:33

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Yağbasan Mahallesi'nde Mustafa Yüksel'e ait zeytin bahçesine sulama için açılan sondaj kuyusundan çıkan siyah renkli sıvının tutuşması sonucu 28 Mayıs'ta çıkan yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ve AFAD ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkilileri, bölgeye gelerek numune almıştı. Mustafa Yüksel’in zeytin tarlasındaki sondaj kuyusundan çıkan siyah ve yanıcı maddede çok kaliteli petrol olarak tespit edildi.

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor! Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini... Haberi Görüntüle

TPAO SONDAJ ÇALIŞMASI BAŞLATACAK

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkililerinin (TPAO) analiz sonuçları açıklandı. Analiz sonucuna göre, çıkan sıvının yüzde 94’ü su, yüzde 6’sı ise petrol olduğu öğrenildi. Çıkan sonuçlara göre, TPAO’nun bölgede sondaj çalışması yapacağı öğrenildi.

İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın ele geçirildi İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın... Haberi Görüntüle

MÜJDELİ HABERİ AK PARTİLİ VEKİL VERDİ

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, analiz sonuçlarını paylaşarak, “Bu sahamız Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından sondaj ve arama çalışması için ruhsatlandırılmış bir bölgeydi” diyen Bilen, “Alınan numune sonuçlarına göre sondajdan gelen siyah sıvının yüzde 94’u su, yüzde 6’sı ise çok kaliteli petrol olarak tespit edildi. TPAO yetkilileri kısa sürede sahaya gelerek bölgede rezerv tespit çalışması için kuyu açma çalışması başlatacak. İnşallah büyük bir oranda rezerve ulaşırız” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading