Yandex Metrica

Malatya iftar çadırı nerede 2024? Battalgazi, Yeşilyurt, Arguvan Ramazan iftar çadırı var mı?

Malatya iftar çadırı nerede 2024? Battalgazi, Yeşilyurt, Arguvan Ramazan iftar çadırı var mı?

Müslümanlar tarafından sevinçle karşılanan 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart tarihinde ilk sahur ile başladı. Oruç ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar her yıl gelenek haline gelen Ramazan çadırlarının kurulduğu ilçeleri araştırmaya başladı. Buna göre Malatya'da yaşayan Müslümanlar, hangi ilçelerde ramazan çadırı kurulduğunu merak ediyor. Peki Malatya iftar çadırı nerede 2024? Battalgazi, Yeşilyurt, Arguvan Ramazan iftar çadırı var mı?

Gündem

27.03.2024, 15:41

11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart tarihi ile başladı. İslam aleminde en kutsal ay olarak ifade edilen Ramazan ayı, bereketin, huruzun, sabrın ve paylaşmanın önemini vurgulamaktadır. Oruç ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar, iftarlarını kalabalık sofrlarada açmak istiyorlar. Her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları bu senede gündem oldu. Buna göre Malatya'da yaşan vatandaşlar, Ramazan çadırlarının nerede kurulduğunu merak ediyor. Müslümanlar, iftarlarını ramazan çadırında açmak içim Malatya'da nerelerde Ramazan çadırı var araştırmaya başladı.

Paylaşmanın ayı olan Ramazan Malatya'da büyük bir sevinçle karşılandı. İftar saatinde evine yetişemeyenler, ihtiyaç sahipleri ve dışarıda çalışanlar için kurulan iftar çadırlarının nerede olduğu merak ediyor ve araştırılıyor. Peki Malatya iftar çadırı nerede 2024? Battalgazi, Yeşilyurt, Arguvan Ramazan iftar çadırı var mı?

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır? 2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi... Haberi Görüntüle

MALATYA'DA İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca Malatya’da Kanalboyu Hürriyet Parkı yanında bulunan İl Halk Kütüphanesi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde günlük 3 bin 200 kişiye iftar yemeği verecek.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren; Malatya’da Yeşilyurt İlçesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopark alanında 2, Battalgazi İlçesi İl Halk Kütüphanesi bahçesine 2 olmak üzere 4 adet iftar çadırı kuruldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading