Yandex Metrica

Malatya'da çöken binanın enkazından kendi imkanlarıyla çıktı: 'Burası eski bina dikkat et' diye uyardık

Malatya'da çöken binanın enkazından kendi imkanlarıyla çıktı: 'Burası eski bina dikkat et' diye uyardık

Malatya'nın kalabalık caddelerinden biri olan İnönü Caddesi'nde bulunan bir bina, akşamüzeri büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın enkazından kendi imkanlarıyla çıkan Şemseddin Bozdemir isimli vatandaş, alt katta bulunan tavukçu dükkanını büyütmek için çalışma yapıldığını ve esnafı uyardığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 18:16

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki iki katlı bina, akşam saatlerinde, büyük bir gürültüyle çöktü.

Göçüğün altından kendi imkanları ile çıkan Şemseddin Bozdemir, gazetecilere, İnönü Caddesi'ndeki iki katlı binaya olaydan 10 dakika önce geldiğini söyledi.

54 ürünün ihracatı kısıtlandı! İsrail panikledi: Türkiye'nin yaptırımlarından korkuyoruz! 54 ürünün ihracatı kısıtlandı! İsrail panikledi: Türkiye'nin yaptırımlarından korkuyoruz! Haberi Görüntüle

“'BURASI ESKİ BİNA DİKKAT ET' DEDİK”

Binanın üst katında olduğunu, alt katta ise tadilat yapıldığını ifade edeb Bozdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Alt kattaki fırın daha önce boşaltılmıştı. Fırının yerini tavukçu kendi iş yerine katıyordu. Gelip geçtiğimizde, 'Nasıl ettin?' diye soruyorduk. 'Abi bir an önce hizmete açmak için uğraşıyorum.' diyordu. 'Burası eski bina dikkat et.' diyorduk. 'Abi kayıtsız ol, ben onların hepsinin şeyini yaptım.' dedi. Ondan sonra bu olayla karşılaştık.”

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk Yıldızları jet gösterisi nereden izlenir? 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk... Haberi Görüntüle

“DUVAR PATLADI ORADAN ÇIKTIK”

Ölümle burun buruna geldiğini, hayatta kaldığı için mutlu olduğunu söyleyen Bozdemir, “Tabya üzerimize çöktü. Duvar patladı, o patlaktan çıktık. 2 arkadaşımı da kendim tutup yukarıya, çatıya çektim çıkardım. Arkada İmam Hatip okulu var. O okulun duvarına bakan kısmında boşluktan kendimizi kurtardık. Ben girdiğimde 15-20 kişi vardı. Yaralılardan arkadaşlarımız var, onlardan da haber aldık. Ciddi durumlarının olmadığını öğrendik, sevindik.” diyerek olay anında yaşadıklarını anlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading