Yandex Metrica

Mahalledeki çocukları yıllarca süngerli odada istismar etti! Sucu Metin Şenay hakkında bakanlıktan açıklama!

Mahalledeki çocukları yıllarca süngerli odada istismar etti! Sucu Metin Şenay hakkında bakanlıktan açıklama!

İstanbul Bağcılar'da bulununan bir mahallede suculuk yapan Metin Şenay, yıllarca iş yerinde mahalledeki çocukları istismar etmiş, süngerli odada da kayıt altına almıştı. Olay ise okul çıkışında kaçırılan bir çocuğun ailesinin polise başvurmasıyla ortaya çıktı. Yaşanan olay sonrasında ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.   

Gündem

25.03.2024, 11:58

İstanbul Bağcılar'da geçtiğimiz günlerde okul çıkışında 11 yaşındaki M.Y isimli kız çocuğunun kaçırılması sonrasında mahallede yaşayan sucu Metin Şenay'ın istismar ettiği öğrenilmişti.  Olayla iligli ise sucu dükkanında bir odada ses yalıtımı olduğu tespit edildi. 

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

KAYIP KIZ GİZLİ BÖLMEDE BULUNDU

2009 yılında da bir çocuğu istismar eden sucu Metin Şenay'ın okul çıkışı kaçırdığı M.Y isimli 11 yaşındaki kızı beyaz bir minibüse bindirdiği öğrenildi.

Aile kızından haber alamayınca polis ekiplerine haber vermesi üzerine, ekipler çalışma başlattı. Metin Şenay'ın küçük kızı kaçırdığı tespit edilirken, Metin Şenay'ın ev ve iş erine baskın düzenendi. Şenay gözaltına alınırken, işyerinde yapılan aramalar sonucunda 3 ayrı bölme tespit edildi. 

23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem yapılır mı? 23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem... Haberi Görüntüle

MAHALLELİDEN LİNÇ GİRİŞİMİ

Polis ekipleri bölmelerden birinde çocuk sesi geldiğini duyması üzerine M.Y bulundu. Komşular küçük kızın Metin Şenay'ın dükkanında olduğunu görünce linç girişiminde bulundu. Polis ekipleri zanlıyı linç girişiminden kurtarırken, M.Y isimli küçük kızın bulunduğu odada ses yalıtımı olduğu tespit edilidi. 

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman... Haberi Görüntüle

TEHDİT NOTLARIYLA SUSTURDU

M.Y'nin A4 kağıdına sessiz olması gerektiği, sessiz olmazsa öldüreceği yazılı notların asılı olduğu öğrenildi. 

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuya ilişkin ise açıklama yaptı. Bakanlık; "Dün bazı basın yayın organlarında "Gizli Bölmede Nefessiz Bırakılan Çocuklar" başlığıyla yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Haberlere konu olan şahsın tutuklu olarak yargılandığı soruşturma sürecini en başından beri yakından takip ederek davanın açılması ile birlikte müdahillik talebinde bulunduk. Haberlerde ismi geçen 2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta, istismara uğradığı iddia edilen diğer çocuklarımızla ilgili mesleki çalışmalar ise sürdürülmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tutuklu yargılanan şahsın en ağır cezayı alması için yargı sürecinin yakın takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading