Yandex Metrica

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

 Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre 170 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Yayınlana açıklamada, Orman Genel Müdürlüğü personel alımı için başvurular İşe Alım Karıyer Kapısı adresi üzerinden alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? 

Gündem

03.05.2024, 20:23

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, bünyesinde 170 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

Duyuruya göre avukat, güvenlik görevlisi, şoför, mühendis, tekniker, büro personeli ve orman muhafaza memuru kadrolarına personel alımı yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları 16 Nisan 2024 tarihinde başlayıp 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. 26 Orman Muhafaza Memuru ve 20 Mühendis alımı başvuruları ise 29 Nisan 2024 tarihinde başlayıp 9 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifreleri ile başvurularını kolayca gerçekleştirebilecek.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading