Yandex Metrica

Levent Göktaş'ın sırdaşı anlattı: Gayrimeşru çocuğunun sünnetini beraber yaptık

Levent Göktaş'ın sırdaşı anlattı: Gayrimeşru çocuğunun sünnetini beraber yaptık

Necip Hablemitoğlu suikastının bir numaralı sanığı Levent Göktaş'ın bir dönem sağ kolu olarak görev yapan emekli astsubay Mehmet Narin savcılığa gönderdiği dilekçede şok bilgiler paylaştı. Hem İnan Kıraç'ın hem de Özlem Çerçioğlu'nun avukatlığını yapan Göktaş, Bulgaristan'dan iade edilmesi halinde sarsıcı bilgiler açıklayabilir.

Gündem

02.03.2024, 04:57

Necip Hablemitoğlu suikastının bir numaralı sanığı emekli Albay Levent Göktaş hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. 2002 yılındaki Hablemitoğlu cinayetine ilişkin hazırlanan iddianamede Göktaş'ın o dönem en yakın adamlarından biri olan astsubay Mehmet Narin'in ifadeleri yer aldı. 

Milliyet'ten Mert İnan'ın haberine göre, Özel Kuvvetler Komutanlığı Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Alay Komutanlığı sırasında Levent Göktaş'ın özel ve idari işlerine bakan Mehmet Narin, tutukluğu bulunduğu Sincan Ceza İnfaz Kurumu'ndan cumhuriyet savcılığına 6 Temmuz 2022 tarihinde bir dilekçe gönderdi. 

Levent Göktaş

Resmi görevleri haricinde o dönem Göktaş'ın tüm özel işleriyle ilgilendiğini dile getiren Mehmet Narin, "Benden bir ya da iki kere farklı tarihlerde kontürlü hat almamı istedi. Bu hatları gönül ilişkisi olduğu kadınlarla görüşmesinde kullandığına şahit oldum. Azerbaycan'da bulunan ve ilişkisinden bir oğlu olduğunu bildiğim kadına zaman zaman para göndermemi isterdi" dedi. 

Göktaş'ın Azerbaycan'dan gelen kadınla Türkiye'ye geldiği zaman kendisinin ilgilenmesini istediğini ifade eden Narin, "O dönem MTA'da çalışan kadınla imam nikahı yapmıştı. Bizzat şahitliğinde bulundum. Gayrimeşru çocuğuna eşinden gizli kimlik çıkartıp üstüne almış, İstanbul'da bizzat sünnetini yaptırdık beraberce" ifadelerini kullandı. 

Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Haberi Görüntüle

MİT MÜSTEŞARI OLAMAYINCA ŞOK YAŞADI

2002 yılında MİT Müsteşarlığına atanacağı yönünde kulis yapan ve o dönem Abdüllatif Şener'le görüştüğü iddia edilen Levent Göktaş, MİT Müsteşarlığı beklerken Özel Kuvvetler'den alınıp Kara Kuvvetleri'ne bağlı EDOK Komutanlığı'nda görevlendirilmesi üzerine hayal kırıklığına uğradı. O süreci Mehmet Narin şöyle anlatıyor:

"Bana MİT Müsteşarlığı’na gitmesi durumunda benim de onunla gelip gelmeyeceğimi sordu. Ben de emrinde çalışmaya hazır olduğumu belirttim. 2003 yılı mayıs ya da haziran ayında aniden Özel Kuvvetler görevinden alınarak, Kara Kuvvetleri EDOK Komutanlığı’na atandı. Bu olay kendisinde ve MAK Alayı’nda büyük şok yaratmıştı. Özel Kuvvetler’e geri dönmek için çalışmalar ve görüşmeler yapıyordu."

Mehmet Narin ayrıca, soruşturmanın kritik isimlerinden eski özel kuvvet mensubu Gökhan Nuri Bozkır'ın babasının, dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ün devre arkadaşı olduğunu, Levent Göktaş'ın da bu durumdan Nuri Bozkır vasıtasıyla faydalanmaya çalıştığını anlattı. Göktaş'ın EDOK'a tayini sonrası yeniden Özel Kuvvetler'e dönme arayışı içinde olduğunu söyleyen Narin, 2003'te bunun gerçekleştiğini ancak Göktaş'a yeni görev olarak MAK Alay Komutanlığı değil, daha pasif bir pozisyon seçildiğini kaydetti. 

Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Haberi Görüntüle

BULGARİSTAN'DAN İADE EDİLMEDİ 

Levent Göktaş

Türkiye'den firarı sonrası 3 Eylül'de Bulgaristan'ın Svilengrad kentinde yakalanan Levent Göktaş, halen bu ülkede tutuklu bulunuyor. Bulgaristan'ın Hasköy Mahkemesi'nde geçtiğimiz hafta yapılan duruşmada Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iadesine yönelik talep reddedildi. 

FETÖ'cü Enver Altaylı ve Mustafa Özcan'ın yönlendirmesiyle 2002 yılında Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülme işini yöneten Levent Göktaş, bir dönemin karakutusu niteliğinde. Suikastın kilit tanığı Gökhan Nuri Bozkır'ın verdiği ifade doğrultusunda yakalanan şüphelilerden emekli Yüzbaşı Ahmet Tarkan Mumcuoğlu'nun, 18 Aralık 2002 akşamı Portakal Çiçeği Sokak'ta Necip Hablemitoğlu'nun başına iki kez ateş eden tetikçi olduğu belirtiliyor. Sözkonusu 'kirli ekip' emekli Binbaşı İhsan Güven ile eşi Sibel Güven'in öldürülmesi olayından da sorumlulu tutuluyor. 

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri... Haberi Görüntüle

İNAN KIRAÇ VE ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN AVUKATI

Emekli olduktan sonra işadamı İnan Kıraç ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun avukatlığını yapan Levent Göktaş, şu an ABD'de tutuklu bulunan Sezgin Baran Korkmaz'dan Kıraç adına para tahsil etmişti. Hablemitoğlu soruşturmasında yakalanacağını anlayınca soluğu İnan Kıraç'ın ofisinde aldığı iddia edilen Levent Göktaş'ın Türkiye'den firar etmesinin ardından Kıraç'a ait bir yatla Avrupa ülkelerine kaçırılacağı öne sürülmüştü. 

FETÖ'nün 'belediyeler imamı' olarak bilinen ve CHP'li yerel yönetimlere büyük meblağlarda rüşvet verdiği ortaya çıkan Erkan Karaarslan yüzünden zaten zor günler geçiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Levent Göktaş'ın 'konuşması' halinde daha da zor duruma düşebileceği belirtiliyor. 

 

FETÖ bağlantılı Erkan Karaarslan tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosuna gönderilen paralar soruşturma kayıtlarına yansımıştı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading