Yandex Metrica

Köpekler yüzünden bir çocuk daha öldü! Adres bu kez İstanbul'un Ataköy sahili

Başıboş köpeklerin insanlardan daha değerli görüldüğü Türkiye'de bir çocuk daha köpekler yüzünden feci şekilde can verdi. Adres bu kez İstanbul'un Ataköy semtiydi.

Gündem

14.03.2024, 13:03

Başıboş köpekler konusundaki duyarsızlık bir çocuğun daha ölümüne yol açtı. İstanbul'un Ataköy semtinde sahil kesiminde bulunan işlek caddede köpekler tarafından kovalanan bir grup çocuk panikle kaçmaya başladı. Çocuklardan biri yoldan karşıya geçmek isteyince hızla gelen arabanın altında ezildi. 

Çocuğa çarptığı belirlenen sürücü adli kontrolle serbest bırakılırken köpeklerin yanında bulunan şüpheli 'taksirle ölüme neden olma' gerekçesiyle tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ataköy Sahil Kuzey Rauf Orbay Caddesi'nde dün meydana gelen trafik kazasında Z.R.C. isimli çocuk yaşamını yitirdi.

Yapılan incelemelerde, H.D'nin yanında bulunan köpeklerin, geç kaldıkları için okula gitmeyen ve bu sebeple de olay yerinde bulunan çocukların üzerine doğru saldırdığı tespit edildi. Köpeklerden kaçan çocuklardan Z.R.C'ye sürücü A.B'nin otomobiliyle çarptığı, sürücünün hastaneye götürdüğü çocuğun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirlendi.

Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü A.B. ile H.D. adli makamlara sevk edildi. Bakırköy Adalet Sarayına getirilen 2 şüpheli savcılık ifadelerinin ardından hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince, çocuklara saldıran köpeklerin yanında bulunduğu şüpheli H.D. 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı. Araç sürücüsü A.B. ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 5 çocuğun birden kaçmaya başladığı, ardından 2 köpeğin onların peşinden koştuğu yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading