Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti Giray kimdir, memleketi neresi? Kaan Taşaner kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti Giray kimdir, memleketi neresi? Kaan Taşaner kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Cuma akşamları ekrana gelen "Kızılcık Şerbeti" dizisi, izleyicileri ekran başında tutmayı sürdürüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Doğa'nın Giray karakteri ile olan samimi anları dikkat çekti. Dizide yeni bir soluk getiren Giray karakterini ise deneyimli oyuncu Kaan Taşaner canlandırıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Giray kimdir, memleketi neresi? Kaan Taşaner kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Gündem

26.04.2024, 23:32

Bu akşam (29 Mart Cuma) izleyicileri ekrana kitleyecek olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok tanınmış isim bulunurken, bu sezon Kaan Taşaner de diziye dahil oldu. Kaan Taşaner, "Kızılcık Şerbeti"nde Giray karakterine hayat verecek. Giray karakterinin diziye katılmasıyla birlikte, izleyiciler karakteri canlandıranını kim olduğunu merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Giray kimdir, memleketi neresi? Kaan Taşaner kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan'dan görüşmeyle ilgili dikkat çeken açıklama! İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi?... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ GİRAY KİMDİR, MEMLEKETİ NERESİ?

Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 tarihinde Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı'ndan mezun oldu. Oyunculuk kariyerine adımını attığı Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla başladı ve 2004 yılına kadar çeşitli sahne çalışmaları yaptı. Televizyondaki ilk deneyimini Büyük Buluşma adlı diziyle yaşadı ve sonrasında televizyon ile tiyatro arasında denge sağladı. 2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde "Erdoğan Yaşaran" karakterini oynayarak adını daha geniş kitlelere duyurdu. Bu performansıyla 2012 yılında Kanal D'nin düzenlediği ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Kuzey Güney dizisinde "Şeref Komiser" rolüyle izleyici karşısına çıktı. Daha sonra 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde "Gündoğdu" karakterini canlandırsa da senaryo gereği diziden ayrıldı. 2016 yılında ise Rengarenk adlı dizide rol aldı. Ayrıca, ünlü tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading