Yandex Metrica

Kırmızı kategoride aranan terörist Dilek Özer ile 2 koruması yok edildi

Kırmızı kategoride aranan terörist Dilek Özer ile 2 koruması yok edildi

PKK'nın kadın yapılanmasında yer alan ve 20 yıldır dağ kadrosunda bulunan Melsa kod adlı Dilek Özer ile korumaları Gülşah Polat ve Rezzan Yıldırım etkisiz hale getirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Şanlı Türk ordusunun eli kanlı terör örgütleriyle olan amansız mücadelesi devam ederken Mehmetçik, son olarak Şırnak'ın Uludere ilçesine hava harekatı düzenledi. 

Türk askeri, Haftanin Vadisi içinde bulunan Sinaht bölgesinde belirlenen hedefleri başarıyla vurdu ve terör yuvaları yerle bir edildi. Hava harekatının ardından kırmızı listeye bir çizik daha atıldı.

TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan ve kontenjaları belirlendi mi? TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan... Haberi Görüntüle

DİLEK ÖZER VE 2 KORUMASI YOK EDİLDİ

Sözcü gazetesinin haberine göre; PKK'nın kadın yapılanmasında yer alan ve 20 yıldır dağ kadrosunda bulunan Melsa kod adlı Dilek Özer ile korumaları Gülşah Polat ve Rezzan Yıldırım etkisiz hale getirildi. 20 yıldır eli kanlı terör örgütü çin çalışan kadın terörist Dilek Özer'in, örgütün şehir merkezlerindeki bombalı ve silahlı saldırıları düzenleyen kişi olduğu öğrenildi.

AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Cumhurbaşkanımız soykırım şebekesine karşı küresel vicdanın sesidir AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Cumhurbaşkanımız soykırım şebekesine karşı... Haberi Görüntüle

BAŞINA 10 MİLYON PARA ÖDÜLÜ KONMUŞTU

Kadın terörist Dilek Özer'in suikast ve sabotaj gibi eylemleri de organize ettiği ortaya çıktı. 'Hezen Taybet' adı verilen sözde özel güç yapılanmasında da üst düzey yönetici olduğu tespit edilen Dilek Özer'in başına, 10 milyon lira para ödülü konulduğu ortaya çıktı.

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu... Haberi Görüntüle

CANLI BOMBA OLMAK İSTEMİŞ

Öte yandan Dilek Özer, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının ardından Türkiye'ye geçerek canlı bomba olmak istemiş. Ancak kadın teröristin bu talebi kabul görmemiş. Dilek Özer isimli terörist aynı zamanda Siirt ve Şırnak kırsalında uzun süre sorumlu düzeyde faaliyetlerde bulundu. Kadın terörist, Hakkari-İran sınırındaki Zagros dağları ile Irak'ın kuzeyindeki Zap Vadisi'nde de sözde eyalet sorumlusu olarak görev aldı.

Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Haberi Görüntüle

HAKKINDA 5 SUÇTAN YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

Dilek Özer hakkında Muş ve Şırnak Başsavcılıklarınca, “Devletin birliğini ve bütünlüğü bozmak, kişiyi yerine getirdiği kamu görevinden dolayı öldürmek, patlayıcı madde imal etmek, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, kamu malına zarar vermek” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis sitemiyle yakalama kararı bulunduğu da tespit edildi.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

KANDİL'DEN HAFTANİN'E GEÇMİŞLER

Kadın terörist Dilek Özer'in öldürülen yardımcıları Gülşah Polat ile Rezzan Yıldırım'ın da uzun süredir terör örgütünün dağ kadrosunda sözde özel güç yapılanmasında oldukları belirlendi. Öldürülen yardımcıların Irak'ın Sincar bölgesinde IŞİD ile çatışmalarda yer aldıktan sonra tekrar Kandil'e buradan da öldürüldükleri Haftanin bölgesine geçtikleri belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading