Yandex Metrica

Kırmızı çarpılı provokasyon! Alevi vatandaşların evlerine kırmızı atılmıştı! Gerçek ortaya çıktı

Kırmızı çarpılı provokasyon! Alevi vatandaşların evlerine kırmızı atılmıştı! Gerçek ortaya çıktı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde Alevi vatandaşların evlerine kırmızı çarpı işareti atılmasının ardından karı-koca anlaşmazlığı çıktı. Provokasyon kokan olaya ilişkin gerçeği M.S isimli kadın itiraf etti.

Gündem

23.01.2024, 20:09

5 Aralık günü Efeler Mahallesi 1353 Sokak'ta Alevi vatandaşların yaşadıkları 2 daireye kırmızı boya ile çarpı işareti atıldı. Provokasyon kokan olaya ilişkin Didim Güvenlik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

İletişim Başkanlığı duyurdu:  Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus ile görüştü! İletişim Başkanlığı duyurdu: Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus ile görüştü! Haberi Görüntüle

KOCASI İLE ARASINI DÜZELTMEK İÇİN YAPMIŞ

Yapılan çalışma sonucunda, 2 yıldır aynı adreste yaşayan U.S ve M.S çifti arasında sıkıntılar olduğu ve U.S'nin son 1 aydır dışarıda otellerde konakladığı öğrenildi. Durumu düzeltmenin yollarını arayan M.S'nin kocası U.S ile arasını düzeltmek için evin kapısına çarpı işaretleri yaptığı tespit edildi.

Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen soruya yanıt Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen... Haberi Görüntüle

"SİYASİ AMAÇ GÜTMÜYOR"

Olayla ilgili adli işlem başlatılırken M.S'nin eylemi siyasi amaç gütmeden yalnızca eşi ile arasını düzeltmek için gerçekleştirdiği saptandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading