Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş ve İmamoğlu'na seçim ambargosu! Aday olamayacaklar

Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş ve İmamoğlu'na seçim ambargosu! Aday olamayacaklar

CHP'de adaylık krizinde yeni safhaya giriliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem partisinde hem de altılı masada adaylık için istenmezken, Kılıçdaroğlu önüne çıkacak olan olası adayları aradan çıkartmakta kararlı. Öyle ki parti içinde verdiği talimatla herkesin görev süresini tamamlaması emrini verdiği böylelikle Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olmasının önüne seç çektiği söyleniyor.

Gündem

23.01.2024, 20:01

CHP'de adaylık krizi büyüyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, parti içerisinde verdiği talimatla herkesin görev süresini tamamlamasını söyledi. Buna göre belediye başkanlarına 'milletvekilliği için görevden ayrılmamaları' uyarıları gelirken Kılıçdaroğlu'nun parti içerisindeki gizli rakipleri Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için adaylık yolunun kapanıp kapanmadığı gündeme gelmiş durumda.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU RAKİPLERİNİ ARADAN ÇIKARTMAK İSTİYOR

Kılıçdaroğlu parti içerisnde ve altılı masada istenmemesine rağmen Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ısrarcı. Hal böyle olunca parti içerisinde çokça dillendirilen rakiplerini aradan çıkartmakta da kararlı görünüyor. 

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

'KILIÇDAROĞLU BAŞKANLARIN GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLMALARINI İSTİYOR'

Hürriyet'in aktardığı habere göre, parti kaynakları Kılıçdaroğlu'nun verdiği talimatta çok kararlı olduğunu söyleyerek şu değerlendirmeyi yaptı:

Genel Başkan bu konuda çok kararlı. Başkanların bölgelerindeki etkisinin seçimler için ne kadar önemli olduğunun farkında. Bu nedenle başkanların görevlerinin başında olmasını istiyor. Bunu 'Herkes görev süresini tamamlayacak' diyerek ifade ediyor zaten. Genel Başkan, belediye başkanlarının cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığının mesajlarını verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading