Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu buluşmasında dikkat çeken kare! Bir tek o yok

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu buluşmasında dikkat çeken kare! Bir tek o yok

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, depremin vurduğu Gaziantep'te Yeşilkent Mezarlığını'ı ziyaret etti. Kılıçaroğlu'nun yanında Ekrem İmamoğlu vardı ancak Mansur Yavaş'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:36

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'noter ve kumar masası' diyerek dağıttığı masaya 72 saat süren krizin ardından geri döndü.

Meral Akşener'in "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olacak" denmesinin ardından geri döndüğü masada Millet İttifakı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladı. 

Kararının açıklanmasının ardından 12 maddelik ortak mutabakat metni yayınlandı. Kemal Kılıçdaroğlu dışındaki 5 genel başkana ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedildi.

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında bu formülden duyduğu rahatızlığı canlı yayında dile getirdi. 

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

''SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILMAYACAĞIM''

Mansur Yavaş'ın "Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, ben seçim çalışmalarına katılmayacağım" diyeceği iddia edildi.

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Haberi Görüntüle

KILIÇDARAOĞLU GAZİANTEP'TE

Bu durumu doğrulayan bir gelişme yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Gaziantep’te Yeşilkent Mezarlığını ziyaret etti. Burada depremde hayatını kaybedenler için dua eden Kılıçdaroğlu ve partililer, şehitliği ziyaret ederek okunan duaya eşlik etti.
 

Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ KATILMADI

Ziyaret esnasında Ekrem İmamoğlu yanında yer alırken Mansur Yavaş ise programa katılmadı. Bu durum yeni krizin artık ziyaretlere yansıdığını gösterdi. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading