Yandex Metrica

Kazdağları'nda da fail aynı! PKK açık açık tehdit etmişti

Kazdağları'nda da fail aynı! PKK açık açık tehdit etmişti

Kazdağları'nda çıkan orman yangını akıllara terör örgütü PKK'nın paçavrası Yeni Özgür Politika gazetesinde Ağustos başında yayınlanan tehdit dolu haberi getirdi. O haberde örgüt Türkiye'yi Kaz Dağlarını yakmakla tehdit etmişti. PKK paçavrası o haberi ''Kürt'le barışmayan Kaz Dağları'nı kaybeder'' başlığıyla servis etmişti.

Gündem

23.01.2024, 17:51

Kazdağları Milli Parkı'nda çıkan oprman yangını akıllara bir süre önce PKK'nın yayın paçavrası olan bir gazetede çıkan haberi getirdi.

54 ürünün ihracatı kısıtlandı! İsrail panikledi: Türkiye'nin yaptırımlarından korkuyoruz! 54 ürünün ihracatı kısıtlandı! İsrail panikledi: Türkiye'nin yaptırımlarından korkuyoruz! Haberi Görüntüle

AÇIK AÇIK TEHDİT ETMİŞLERDİ

Türkiye'de ormanları sabotajlarla hedef alan terör örgütü PKK, 6 Ağustos'ta yayınladığı o haberde yeni bir tehditle karşımıza çıkmıştı. Örgüte bağlı 'Özgür Politika' isimli yayın organı, manşetten verdiği haberle Kazdağı Milli Parkı'nı yakma tehdidinde bulunmuştu.

"Kürt'le barışmayan Kaz Dağları'nı kaybeder" manşetiyle servis ettiği haberde gazete, açık açık Kazdağları'nda bir yangın çıkaracaklarını ilan etmişti. Hükümetin ağır sanayi ve madenciliğe yatırım yaptığını, bunları yaparken PKK ile mücadeleyi bitirdmediğini söyleyen gazete, muhalefet bileşenlerini 'buna karşı durmak için ittifaka' çağırmıştı. 

Kazdağı Milli Parkı'nı yakma tehdidinde bulunduğu haberde örgüt yine kendisini 'ekoloji savunucusu' gibi göstermeye çalışarak, hükümetin durdurulmasıyla ekolojinin de kurtulacağını iddia etmişti. 

İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23 Nisan'da hangi konserler ve ekinlikler var? İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23... Haberi Görüntüle

İLK TEHDİT DEĞİL

Aslında PKK zora girdiği dönemlerle Türkiye'yi orman yangınlarıyla tehdit ediyor. O tehditlerden biri 2015 yılında Selahattin Demirtaş'tan gelmişti. HDP'nin İdil'deki grup toplantısında konuşan Demirtaş, Cizre'deki olaylarla ilgili Türkiye'yi tehdit etmişti. Demirtaş o tehdit konuşmasında "Batı'da yaşayan kardeşim Cizre'ye karşı sussak, yollarda olmasak inanın ki bu ateş her tarafı yakar. Zannediyor musunuz ki Bodrum Cizre'ye çok uzak? Uzak değil. Her yer birbirine çok yakın. Cizre yanarken Bodrum'daki mutlu olabilir mi?'' demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading