Yandex Metrica

Karabük'te öğrenci neden intihar etti? Karabük'te intihar eden öğrenci kim?

Karabük'te öğrenci neden intihar etti? Karabük'te intihar eden öğrenci kim?

Karabük'te geçtiğimi saatlerde korkutan bir intihar olayı gerçekleşti. Safranbolu ilçesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'nda bir öğrencinin hayatına son verdiği söylendi. Peki, Karabük'te öğrenci neden intihar etti? Karabük'te intihar eden öğrenci kim?

Gündem

25.04.2024, 23:49

Safranbolu ilçesinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu'nda ikamet eden B.Y., Edebiyat Fakültesi'nde Sanat Tarihi bölümünde öğrenim görmektedir. Bir gece, oda arkadaşları sahur yapmak için yemekhaneye gittiklerinde, B.Y. odadan çıkmış ve 3. kattan atlamıştır. Peki, Karabük'te öğrenci neden intihar etti? Karabük'te intihar eden öğrenci kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

KARABÜK'TE İNTİHAR EDEN ÖĞRENCİ KİM?

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, 24 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki: Kabul edilemez! AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki:... Haberi Görüntüle

KARABÜK'TE ÖĞRENCİ NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Üniversite öğrencisinin intihar öncesi sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırdığı bildirildi. Ayrıca, Yıldırım'ın sosyal medya hesabındaki biyografisine, "Umuyorum ki bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" şeklinde ifadeler eklediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

2

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading