Yandex Metrica

Kandil'den İYİ Parti ve CHP'ye açık çağrı: Bu politikayla kim yürürse kaybedecek

Kandil'den İYİ Parti ve CHP'ye açık çağrı: Bu politikayla kim yürürse kaybedecek

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Cemil Bayık Kandil'den CHP ve İYİ Parti'ye açık çağrı yaptı. ZAP'ın Türklere mezar olacağını iddia eden terörist, CHP ve İYİ Parti'nin, Türkiye'nin terörden arındırılması noktasında MHP ve AK Parti ile aynı çizgide gitmesi halinde 'kaybedeceğini' söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:18

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Kandil'den sesler yükselmeye başladı. Türk ordusunun sınır ötesindeki ve Türkiye içerisindeki başarılı operasyonları nedeniyle saklandıkları inlerinden başını çıkartamayan terör örgütü PKK'nın sözde yöneticileri, iç politikayı dizayn etme yoluna gitti.

Kandil'de konuşan eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticisi Cemil Bayık, başta İYİ Parti ve CHP olmak üzere muhalefet partilerine açık çağrıda bulundu. Türkiye'nin terör operasyonlarına devam etmesi halinde ZAP'ın Türk ordusuna mezar olacağını söyleyen terörist, AK Parti ve MHP'nin yenileceğini iddia ederek İYİ Parti ve CHP'ye uyarıda bulundu ve şunları söyledi:

"Zap onlara mezar olacak, AKP-MHP iktidarı yenilecek. Bu politikayla kim yürürse kaybedecektir. Kürtler içinde KDP olsun, Türkiye’de CHP-İyi Parti olsun kim bu iktidarla yürür, onların politikasına yardım ederse kaybedecektir. Hem de büyük kaybedecektir."

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

HEDEF MİLLET İTTİFAKI

Konuşmasında, asıl hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli olduğunu itiraf eden Bayık, terör örgütü PKK'nın yürüttüğü terör eylemlerinin Millet İttifakı'ndan kurtulmak üzerine şekillendiğini söyledi. 

Eli kanlı terörist, "Eğer bugün PKK mücadele yürütüyorsa bu sadece Kürtler, PKK için değildir, Türkiye içindir de, bölge halkları içindir de. Bölge halkları, Türkiye halkı, Kürtler de dahil Erdoğan ve Bahçeli’nin bu politikasından kurtulmak istiyor, bunu için büyük bedeller veriyor." diyerek aşağılık açıklamalarda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading