Yandex Metrica

Kaftancıoğlu'ndan 'para sayma' rezaletini kendisine yıkmaya çalışan değişimcilere tepki: Adresi onlar bilir!

Kaftancıoğlu'ndan 'para sayma' rezaletini kendisine yıkmaya çalışan değişimcilere tepki: Adresi onlar bilir!

Seçim arefesine girdiğimiz bu günlerde siyasetin ve Türkiye'nin gündeminde CHP'lilerin paradan kule yaptığı görüntüler konuşulmaya devam ediliyor. Savcılığın soruşturma başlattığı görüntülerledeki paraları Ekrem İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş'in getirdiği öğrenildi. Tüm bu gelişmelerle birlikte eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “para sayma” skandalında sorumluluğu kendisine yıkmaya çalışan CHP Genel Başkanı Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, "Para, alım satım, ihalelerle benim işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm de yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir" dedi. 

Gündem

08.04.2024, 17:08

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş ve İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın başrolünde olduğu balya balya paraların sayıldığı görüntüler gündemden düşmezken eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “para sayma” skandalında sorumluluğu kendisine yıkmaya çalışan CHP Genel Başkanı Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi. Kaftancıoğlu'nun yakın çevresine “Benim parayla, ihaleyle işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir” dediği ortaya çıktı. 

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

ÖZEL, KAFTANCIOĞLU'NU İŞARET ETTİ

İmamoğlu, skandalda adı geçen üç isim Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden itibaren yanında olan kişiler olmasına rağmen, "Benimle ilgisi yok" demişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise İstanbul İl Başkanlığı binasının alımıyla ilgili sorulara "O süreci o dönem il başkanı olan Canan hanım yürüttü" karşılığını vererek Canan Kaftancıoğlu'nu işaret  etmişti. 

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

"PARA-ALIM SATIM İHALELERLE İŞİM OLMAZ"

Konuyla  ilgili olarak Kaftancıoğlu'nun yakın çevresine, "Para, alım satım, ihalelerle benim işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm de yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir" dediği ortaya çıktı. 

Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

"BU İŞLERİN MERKEZİNDE İMAMOĞLU VAR"

CHPli bir kaynak ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu işin tam göbeğinde yer aldığını iddia ederek şu değerlendirmeyi yaptı: Bütün işlerin merkezi İmamoğlu'nun iki dönem belediye başkanlığını yaptığı Beylikdüzü. Dikkat edin. Dönemin CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve o bölgenin milletvekili Turan Taşkın Özer para dolu çantaları kendi ofisinde yine aynı ilçede CHP meclis üyesi olan Fatih Keleş'e teslim ediyor. İmamoğlu'na çok yakın olan Keleş, çantaları taşımak için CHP ile hiçbir resmi bağı olmayan İmamoğlu İnşaatın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ı yanına alıyor. Bu işlerin merkezinde İmamoğlu var.

 

Habere Tepki Ver

3

0

3

0

0

0

0

2

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading