Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de terör saldırısı yapacaklardı! PKK'ya yönelik operasyonda 6 el yapımı patlayıcı ele geçirildi

İzmir'de terör saldırısı yapacaklardı! PKK'ya yönelik operasyonda 6 el yapımı patlayıcı ele geçirildi

İzmir Menemen'de; PKK/KCK terör örgütü mensuplarının, büyük çaplı terör saldırılarında kullanılmak üzere bomba hazırladığı bilgisi üzerine bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, 6 el yapımı patlayıcı ele geçirildi; 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 22:22

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'de büyük bir facianın önüne geçti.

PKK/KCK terör örgütünün deşifresine yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde ekipler, Menemen ilçesindeki bir adreste, sansasyonel terör saldırılarında kullanılmak üzere bomba hazırladığının bilgisini aldı.

Ardınan operasyon için düğmeye basıldı. Baskında altı adet el yapımı patlayıcı ele geçirildi. 

Randevu sistemleri için yeni düzenleme! Bakan Koca açıkladı: Hastadan onay alınacak! Randevu sistemleri için yeni düzenleme! Bakan Koca açıkladı: Hastadan onay... Haberi Görüntüle

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Terörle mücadele ve özel harekat polisleri, iki araç ve bir iş yerinde aramalar yaptı. Baskınlarda toplam 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan aramalar neticesinde, 6 adet el yapımı patlayıcı ele geçirildi. TEM Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading