Yandex Metrica

İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale devam ediyor

İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale devam ediyor

İzmir'in Kiraz ilçesinde orman yangını çıktı. 10 dakika içinde yangına müdahale eden Orman Bölge Müdürlüğü, söndürme çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 19:50

İzmir'in Kiraz ilçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü 10 dakika içinde havadan ve karadan müdahalye başladı.

BİLSEM BİLSEM "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır" ne demek? BİLSEM ön değerlendirme... Haberi Görüntüle

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE DEVAM EDİYOR


Kiraz'a bağlı Umurcalı Mahallesi'ndeki ormanda, saat 14.30 sıralarında yangın başladı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, Orman İşletme Şefliği ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 4 helikopter, 15 arazöz, 5 su tankeri ve 2 dozer ile çok sayıda personel sevk edildi. Ekiplerin alevlere havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Yangın, İzmir’in Kiraz İlçesi Umurcalı Mahallesi civarında saat 14.27’de çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, çıkan yangına 4 helikopter, 14 arazöz, 5 su tankeri, 2 dozer ve 4 yer ekibi hareket ettirerek ilk müdahalesini saat 14.37’de yaptı. Diğer hava araçlarının, daha önce çıkan Marmaris yangınında mücadele ettiği bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading