Yandex Metrica

BİLSEM "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır" ne demek? BİLSEM ön değerlendirme kazandı ve kazanmadı anlamı nedir?

BİLSEM "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır" ne demek? BİLSEM ön değerlendirme kazandı ve kazanmadı anlamı nedir?

2024 BİLSEM ön değerlendirme sınav sonuçları 18 Nisan'da MEB tarafından açıklandı. Sonuç ekranında yazılanların ne olduğu ise merak konusu oldu. Peki BİLSEM "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır" ne demek? BİLSEM ön değerlendirme kazandı ve kazanmadı anlamı nedir?

Gündem

01.05.2024, 21:46

2024 BİLSEM ön değerlendirme sınav sonuçları açıklandı. İlkokul 1., 2. ve 3. sınıf düzeyinde uygulanan Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri ön değerlendirme sınavlarına binlerce öğrenci katılmıştı. Yetenek alanlarına göre ön değerlendirmeye giren çocuklarının sınav sonuçlarını heyecanla bekleyen aileler 18 Nisan'da sonuçları öğrendi. Sonuç kısmında ""Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır"" ibaresinin ne anlama geldiği ise merak konusu oldu.

29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı? 29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan... Haberi Görüntüle

BİREYSEL DEĞERLENDİRME RANDEVUNUZ OLUŞTURULMAYACAKTIR NE DEMEK?

Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri ön değerlendirme sınavları 10 Şubat - 14 Nisan tarihleri arasında tamamlanmasında tamamladı. Sonuçlar MEB'in internet sitesinden yayınlandı. "Bireysel Değerlendirme Randevunuz Oluşturulacaktır" ibaresinin ne alma geldiği merak ediliyor.  Bireysel değerlendirme aşamasına geçecek öğrencilerin sonuç ekranında "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulacaktır."  ifadesi, bireysel değerlendirme aşamasına girmeyecek öğrencilerimiz için ise "Bireysel değerlendirme randevunuz oluşturulmayacaktır." ifadesi yer alacaktır.

Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına tepki: 'Ciddiyetsiz ve seviyesiz' Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına... Haberi Görüntüle

KAÇ PUANLA BİLSEM ÖN DEĞERLENDİRME KAZANILIR?

2024 Nisan ayında açıklanan Bilsem ön değerlendirme sonuçlarında yetenek alanları ve sınıf düzeylerine göre belirlenen alt sınır doğru sayıları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading