Yandex Metrica

İYİ Parti'nin bu afişi Kılıçdaroğlu'nu çok kızdıracak! Cumhurbaşkanı adaylarına yer vermediler

İYİ Parti'nin bu afişi Kılıçdaroğlu'nu çok kızdıracak! Cumhurbaşkanı adaylarına yer vermediler

Altılı Masa'da kaoslarla geçen 1 senenin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemesiyle başlayan 72 saaatlik skandallarla dolu süreç Akşener'in masaya istemeyerek de olsa oturmasıyla sonuçlandı. Ancak Akşener bu mutsuzluğunu her yolla dile getiriyor. Akşener tarafından hazırlatılan seçim afişinde Altılı Masa'nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer alması dikkatlerden kaçmadı. Akşener'in bu hamlesi Kemal kılıçdaroğlu'nu kızdıracağa benziyor.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türkiye seçim sathına girerken adaylık konusunda uzlaşı sağlayamayan Altılı Masa skandallarla dolu sürecin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nda mutabakat sağladı.

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

SKANDALLARLA DOLU 72 SAAT

İYİ Parti liderei Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek masadan kalkmasıyla masa bir anda tepetaklak olmuştu. Akşener'in 72 saatin ardından Kılıçdaroğlu'nun adaylığına mecburen evet demek zorunda bırakıldığı iddia edilmişti. 

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

AKŞENER'İN YÜZ İFADESİ KAOSU ÇOK NET ANLATIYORDU

Skandallarla dolu 72 saatiğn ardından Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edildiği akşam kamera karşısına geçen Altılı Masa üyelerinin arasında yer alan Akşener'in yüz ifadesi aslında her şeyi anlatıyordu. 

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA AFİŞLERİNDE YER VERMEDİ 

Akşener'in bu süreçteki tavrı tartışmalara konu olurken İYİ Parti'den çok konuşulacak bir çııkış geldi. İYİ Parti, İBB'nin reklam alanlarına Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bulunduğu "Tarih Yazacağız" yazılı afişler astı. Afişte 6'lı Koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun bulunmaması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading