Yandex Metrica

İYİ Parti lideri Akşener'den Mansur Yavaş'a sert tepki: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!

İYİ Parti lideri Akşener'den Mansur Yavaş'a sert tepki: Siyasi ahlaksızlık, vallahi unutmayacağım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'yi hedef alan CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş'a sert tepki gösterdi. Akşener, "Siyasi ahlaksızlık. Allah şahittir vallahi de unutmayacağım!" dedi.  

Gündem

08.04.2024, 06:07

CHP'nin eski ortaklarından İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı topa tuttu. Akşener, partisini hedef alan Yavaş'a "Siyasi ahlaksızlık. Allah şahittir vallahi de unutmayacağım!" sözleriyle sert tepki gösterdi. 

31 Mart Yerel seçimlerine 8 gün kala muhalefette sular durulmuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'yi hedef alan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirdi. 

Akşener, "İnsanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

'ALLAH ŞAHİTTİR VALLAHİ DE BİLLAHİ DE UNUTMAYACAĞIM!'

Yavaş'a çok sert tepki gösteren Akşener, "Sayın Mansur Yavaş çıktı televizyonda dedi ki, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yöneticileri İYİ Parti'den istifa ettiler benimle çalışıyorlar dedi. Şimdi diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Allah şahittir, vallahi, billahi, tallahi ben de unutmayacağım." dedi.

2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği kaç para oldu? 2024 Öğretmen kırtasiye parası ne kadar? 2024-2025 eğitime hazırlık ödeneği... Haberi Görüntüle

'SİYASİ AHLAKSIZLIK'

Akşener, "İyilik yap kötülük bul. Böyle bir sistemden hayır çıkmaz. Bunlar bizim için yeni tecrübeler. İnsanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading