Yandex Metrica

İYİ Parti'de istifa depremi! Beraberindeki 1000 kişiyle AK Parti'ye katıldı: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

İYİ Parti'de istifa depremi! Beraberindeki 1000 kişiyle AK Parti'ye katıldı: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

Türkiye seçim sathına girmişken Altılı Masa'da yaşanan kaos sonrası partilerden kopuş sürüyor. Bugün İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Emel Özden'e rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Antalya Manavgat'ta beraberindeki 1000 kişiyle AK Parti'ye katılan Özden açıklamasında, ''Manavgat'ın sorunlarına daha iyi eğilebilmek için en doğru adreste, sizlerle birlikte hareket etme imkanı bulduğum için mutluyum." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidiyor. Altılı Masa'da yaşanan son kaosun ardından İYİ Parti'de kopuşlar sürüyor. 

Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ROZETİNİ TAKTI

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında Antalya Manavgat'ta beraberindeki 1000 kişiyle İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Emel Özden'e rozetini taktı.

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

EN DOĞRU ADRESTE SİZLERLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİM İÇİN MUTLUYUM

Kürsüye gelen Özden, "Ben Antalyalı bir yörüğüm, vatanına, dinine ve örfüne bağlı bir ailede ve çevrede yetiştim. Hukukçu ve turizmci bir iş kadını olarak memleketim Manavgat'ın sorunlarına daha iyi eğilebilmek için en doğru adreste, sizlerle birlikte hareket etme imkanı bulduğum için mutluyum." dedi.

Erdoğan, ayrıca İYİ Parti'den istifa eden Antalya Aksu Belediye Meclis Üyesi Yunus Akpınar'a AK Parti rozetini taktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading