banner2

İYİ Parti'de Buğra Kavuncu şoku: Akşener, Kavuncu'yu görevden almaya hazırlanıyor

A Haber'de canlı yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında, Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür bomba bir iddia ortaya attı. Övür, İYİ Parti'de Meral Akşener'in, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu görevden alacağını söyledi. Övür, Buğru Kavuncu'nun yerine gelecek isimin ise belli olduğunu ifade ederek, "Buğra Kavuncu veliaht ilan edilen bir adam. Ben yarın köşe yazımda yazdım, görevden önümüzdeki günlerde alınacak. Yerine gelecek kişinin de belli olduğu söyleniyor." dedi.

Gündem 10.11.2022, 01:45 10.11.2022, 01:47
Abone ol
İYİ Parti'de Buğra Kavuncu şoku: Akşener, Kavuncu'yu görevden almaya hazırlanıyor

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, A Haber canlı yayınında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu görevden alacağını iddia etti.

A Haber'de canlı yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında,  Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu görevden alacağını iddia etti.

"AKŞENER, BUĞRA KAVUNCU'YU GÖREVDEN ALACAK"

Övür, "Buğra Kavuncu veliaht ilan edilen bir adam. Ben yarın köşe yazımda yazdım, görevden önümüzdeki günlerde alınacak. Yerine gelecek kişinin de belli olduğu söyleniyor." dedi.

"BUĞRA KAVUNCU FETÖ'CÜ" İDDİASI

Kavuncu'nun adı FETÖ iddialarına karışmış, son olarak da Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktığı için CHP'liler tarafından hedef tahtasına konmuştu.

İYİ Parti'nin ağır toplarından Ümit Özdağ, geçtiğimiz yıllarda Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğu iddia etmişti. Gelişme sonrası Özdağ, parti disiplin kuruluna sevk edilmiş ve karar sonrasında istifa ederek Zafer Partisi'ni kurmuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!