Yandex Metrica

DOLAR

32.22

%-0.1 expand_more

EURO

34.78

%0.15 expand_less

ALTIN

2405.00

%0.45 expand_less

BIST

10264.27

%0.16 expand_less

BTC ($)

61441.06

%-0.2 expand_more

Reklam Görseli

İstanbul iftar çadırı 2024 nerede var? İBB ücretsiz iftar yemeği nerede veriliyor?

İstanbul iftar çadırı 2024 nerede var? İBB ücretsiz iftar yemeği nerede veriliyor?

Milyonlarca kişinin yaşadığı mega kent İstanbul'da iftara evine yetişemeyenler, ihtiyaç sahipleri ve dışarıda çalışanlar oruçlarını iftar çadırında açacak. İstanbul'un farklı noktlarında iftar çadırları kuruldu. 11 Mart Pazartesi günü binlerce kişi iftar çadırlarında iftar yapacak. Peki İstanbul iftar çadırı 2024 nerede var? İBB ücretsiz iftar yemeği nerede veriliyor?

Gündem

30.04.2024, 00:18

Milyonlarca İstanbullu Ramazan ayında oruç tutacak. Rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında gelenkesel iftar çadırları bir kez daha binlerce kişiyi  ağırlayacak. İstanbul'da 2024 yılında iftar çadırları yeniden kuruldu. Şehrin pek çok noktasında kurulan bu çadırlar ile ihtiyaç sahipleri sıcak iftar yemeği yiyebilecek. Bir arada iftar yapmanın maneviyatı tadılacak. İstanbul'da iftar çadırına gitmek isteyenler ise İstanbul iftar çadırı 2024 nerede var? İBB ücretsiz iftar yemeği nerede veriliyor? sorularını sıkça sormaya başladı. 

Uzunkavak Mahallesi refarendum sonucu 2024 | Uzunkavak Mahallesi Kumlu'ya mı bağlandı? Uzunkavak Mahallesi refarendum sonucu 2024 | Uzunkavak Mahallesi Kumlu'ya mı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İFTAR ÇADIRI NEREDE?

İstanbul'da ilçe belediyeler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi hayır kuruluşları da iftar çadırları ile ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği hizmeti sağlayacak. İstanbul'da pek çok yerde iftar çadırı kuruldu. Öncelikle bulunduğunuz ilçe belediyeleri ile irtibata geçerek ilçedeki iftar çadırının nerede olduğu sorusuna yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca İBB'de İstanbul'da iftar çadırı kurdu.  Konuya dair İBB Beyaz Masa'dan gelen açıklama şu şekilde; "İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca şehrin 20 noktasında İstanbullulara iftar yemeği dağıtılacaktır. Kumanya içeriği; çorba, su, hurma, sandviç ve servis setinden oluşmaktadır. Dağıtım iftardan yarım saat önce başlayacaktır. "Üsküdar ve Eminönü meydandaki çadırlar geniş kapasiteli ve oturmalı olup, diğer 18 nokta elden alım yapılabilecek dağıtım noktalarıdır. "

İstanbul'da bugün vapurlar çalışıyor mu 1 Mayıs? Bugün hangi vapur seferleri iptal edildi? İstanbul'da bugün vapurlar çalışıyor mu 1 Mayıs? Bugün hangi vapur... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA İFTAR ÇADIRLARI HANGİ İLÇELERDE?

İBB birimleri ile irtibata geçerek İstanbul'daki çadırların nerede olduğu konusunda detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İBB, Üsküdar ile Eminönü Meydanı'nda 500 kişi kapasiteli iftar çadırlarında toplam 5 bin kişilik yemek dağıtacak. İBB, Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü, Esenyurt, Kadıköy, Küçükçekmece, Maltepe ve Şişli olmak üzere 9 ilçede iftar vermeyi planlıyor.

İstanbul_İBB_iftar_çadırı_2024_nerede_.jpg

Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü? Bayhan hapse mi girdi, neden? Bayhan birisini mi öldürdü? Haberi Görüntüle

RAMAZAN AYINDA İSTANBUL'DA ÜCRETSİZ İFTAR KUMANYA NEREDEN DAĞITILACAK?

Ramazan ayı boyunca şehrin 20 noktasında İstanbullulara iftar yemeği dağıtılacaktır.  Ücretsiz iftar yemeklerinin dağıtılacağı noktlar hakkında ALO 153 beyaz masayı arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Ramazan boyunca iftar saatinden önce her biri 1000 kişi kapasiteli mobil büfelerle Avrupa Yakası'nda 6, Anadolu Yakası'nda ise 4 noktada vatandaşa kumanya dağıtılacak. İftar saatinde yollarda olanlar için çadırlardan destek alınıp, 18 ana arterde, araçlara iftariyelik kumanya ve sıcak çorba dağıtım paketi verilecek. Sosyal hizmetler de mobil büfelerden 150 bin pide dağıtacak.

ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar 2024? ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar... Haberi Görüntüle

İBB RAMAZAN ERZAK TALEBİ NASIL YAPILIR?

İhtiyaç sahipleri İBB'ye başvuru yaparak sıcak yemek, yada erzak talebinde bulunabilir. İtiyaç sahipleri, yardım talepleri için "sosyalyardim.ibb.gov.tr" adresinden ve "153 Çözüm Merkezi" üzerinden başvuru yapabilir. 

Habere Tepki Ver

6

2

1

3

0

1

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading