Yandex Metrica

İstanbul'da tarihi miting öncesi son hazırlıklar: AK Parti İstanbul İl Başkanlığından rekor katılım için yeni hamle!

İstanbul'da tarihi miting öncesi son hazırlıklar: AK Parti İstanbul İl Başkanlığından rekor katılım için yeni hamle!

İstanbul tarihi mitinge hazırlanıyor. Cumhur İttifakı’nın dünyaya gövde gösterisi yapacağı tarihi İstanbul mitingine 1 gün kala akıllardaki en büyük soru işareti ulaşım problemi. Bunn bir problem haline gelmesini istemeyen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı “dernek” formülünü de devreye aldı.

Gündem

23.01.2024, 22:21

İstanbul’da vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne akın edecek. Büyük İstanbul Mitingi’ni şehrin en büyük açık hava meydanı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenleme kararı alan Cumhur İttifakı katılım rekoru kırmak için gayret ediyor.

Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR SON AŞAMADA

Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisi yapğacağı mitingle ilgili alanda sürdürülen çalışmalarda artık sona gelindi.

Milyonlarca İstanbullu’nun alana akın edeceği miting öncesi ulaşım problemi yaşanmaması için çeşitli formüller geliştiriliyor. M1A Yenikapı-Havalimanı Metrosu ve Marmaray ile toplu taşımayla ulaşılabilen miting alanına AK Parti teşkilatları katılımcıları özel otobüslerle taşıyacak.

Vatandaşlar, İstanbul’un tüm ilçelerinin teşkilat merkezlerinden otobüslerle meydana taşınacak. Otobüsler de mahalle teşkilatları ve seçim ofisleri önünden kalkacak.

BİR İLK UYGULANACAK

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Yüzyılın Mitingi” öncesi bir ilki hayata geçirerek Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki vatandaşların İstanbul’da oluşturduğu hemşeri dernekleriyle irtibat kurdu. İstanbul’un bütün ilçelerinde yer alan köy derneklerinin önüne de 7 Mayıs sabahı otobüs gönderilecek.

Vatandaşlar, miting alanına köy dernek binasından kalkacak otobüslerle de hemşerileriyle birlikte ulaşım sağlayabilecek.

İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27 saatlik arıza! İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27... Haberi Görüntüle

DÖRT DAKİKADA BİR METRO

Miting günü Atatürk Havalimanı'na saatte 14 kez metro seferi düzenlenmesi bekleniyor. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nda 7 Mayıs pazar günü yapılacak etkinlik nedeniyle M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'nın hafta içi yoğun saat düzenine ek olarak gerçekleştirilecek ring seferleri ile saatte 14 seferle yolcuların direkt olarak Atatürk Havalimanı İstasyonu'na ulaştırılacağı kaydedildi. Buna göre miting günü her 4 dakika 20 saniyede bir metro seferi yapılacak.

Ancak daha önceki arızalar nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonundaki metrolar güven vermiyor.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Haberi Görüntüle

LİDERLER DE ORADA OLACAK

7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da konuşma yapacak.

Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun... Haberi Görüntüle

EN KALABALIK MİTİNG OLACAK

Miting, İstanbul’da bugüne kadar yapılan en kalabalık organizasyon olarak tarihe geçmeye aday.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Büyük İstanbul Mitingi' ile ilgili düzenlenen basın toplantısında, "Bu alanda sizlerle beraber yarın gerçekleştirilecek Büyük İstanbul mitingi öncesinde basın toplantısı tertip ediyoruz. Türkiye'yi sevenlere bu vesile ile seslenmiş oluyoruz. 'Türkiye Sana Emanet' başlığıyla gerçekleştirilecek miting Türk siyaset tarihinde unutulmayacak bir miting olacak" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz. 1 milyon İstanbullu buluşacak. Hedefimiz o." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading